Vi har mere end 50 års erfaring med produkter til industrirengøring

By:

Knud E. Dan A/S er en danskejet virksomhed, som har eksisteret i mere end 50 år. Vi har derfor oparbejdet en unik ekspertise inden for rengøringsmidler, -maskiner og
-tilbehør. Vores produkter er specielt udviklet til industrirengøring

Inventar rengøring
Vi har et varieret sortiment af universal rengøringsmidler, som klarer rengøringen af flere forskellige flader nemt og skånsomt. Hvis I vil tænke på miljøet, kan vi også tilbyde svanemærkede produkter. Vores produkter egner sig til rengøring af inventar på bl.a. fabrikker, i køkkener, slagterier, bagerier, institutioner m.m. fordi de effektivt kan opløse fedtstoffer, snavs og proteinstoffer. Vores produkter fås i forskellige størrelser efter jeres behov. 

Hånd- og maskinopvask
Vi har et bredt udvalg af forskellige produkter til både hånd- og maskinopvask både flydende og som tabs, som sikrer, at jeres service, jeres glas og gryder efterlades skinnende rene. Vores produkter opløst i varmt vand fjerner nemt og skånsomt al fedt og snavs. Vi er også leveringsdygtige i salt og afspænding til industrielle opvaskemaskiner.  

Desinfektion
Vi kan hjælpe jer med produkter til at desinficere overflader og hænder. Vi har et bredt udvalg i forskellige størrelser, som er tilpasset netop jeres behov.

Vi har desuden udarbejdet en vejledning om desinficering samt flere brancherettede rengøringsvejledninger. I kan finde dem på vores Tips & Tricks sider. 

Mopsystemer
Hos os finder I flere slags mopsystemer, bl.a. minimopper, fejemopper, fladmopper, Swep mopper og tilbehør og wetmopper – komplette rengøringssystemer eller blot dele hertil. I kan læse mere om gulvpleje på vores Tips & Tricks sider. 

Rengøringsartikler
Vi vil gerne sikre, at I kan udføre den bedst mulige rengøring, vi samarbejder derfor med bl.a. 3M, Vileda og Vikan, så I får den helt rette microfiberklud, rengøringssvamp eller rengøringsvogn.

Klik ind på vores hjemmeside eller kontakt os på tlf.: 43 69 24 22, så hjælper vi jer med rengøringsprodukter af en høj kvalitet. Vi glæder os til at samarbejde med jer.