Derfor skal du vælge cyklen frem for andre transportmidler

By:

Der er mange måder at komme frem på i denne verden. Du kan cykle, køre bil eller knallert eller tage offentlige transportmidler. Der er dog et af dem, der skiller sig ud i forhold til de andre, og det er cyklen. Det er ofte den klart bedste måde for dig at transportere dig rundt på. Det gælder både, når du skal til arbejde, og når du skal noget i fritiden. I denne artikel kommer vi ind på, hvorfor det er så meget bedre for dig at cykle frem for at bruge andre former for transportmidler. Artiklen er skrevet i samarbejde med bikeandco.dk, der har et stort udvalg af cykler i en rigtig god kvalitet.

1. Du kommer hurtigere frem

I mange tilfælde er cyklen klart det bedste transportmiddel, når du vil hurtigt frem. Nu tænker du sikkert, at en bil og et tog er meget hurtigere, og det er også rigtigt. Men hvor mange gange har du ikke holdt i kø i myldretiden, fordi alle andre lige som dig også har taget bilen? Eller har siddet i et fyldt tog, fordi toget før var aflyst? Det tilfælde kan det som regel langt bedre betale sig for dig at cykle. 

2. Du får motion, mens du transporterer dig rundt

En af de vigtigste grunde til, at der er mange, der vælger at køre på cykel, når de skal nogen steder, er, at de samtidig får motion. På den måde slipper de for at skulle i motionscenter efter arbejde og pine sig selv der i et par timer for at få god samvittighed. Når du kører til og fra arbejde og dine andre gøremål i løbet af en dag, får du som regel den motion, som du har brug for. 

3. Der findes en cykel for alle

Du tænker måske, at du ikke er i god nok form til at cykle – og i hvert fald slet ikke at cykle til dit arbejde eller dit studie, der ligger alt for langt væk. Der findes dog en cykel for alle, og hvis du ikke er i så god form, er det derfor en god ide for dig, at du køber en elcykel. Med den får du et ekstra skub, så du kan klare de hårde bakker og den stive modvind, som du er nødt til at leve med, når du cykler. En anden måde at få noget mere fart på er ved at købe en racercykel. Det er en lettere cykel, der gør det muligt for dig at køre hurtigere. 

Posted in: Bikeandco.dk