Tidsløs splitback Frej sovesofa

By:

Hos Funtonhouse.dk kan du få fingrene i den populære splitback Frej sovesofa, der er designet af Oliver Krogh Weiss og Per Weiss for Innovation Design Team. Designet er enkelt, stilrent og elegant, og vælger du denne model, får du et møbel, som er tidsløst, og som du dermed vil have glæde af i mange år fremover. Ordet ”split” indikerer, at sofaryggen er splittet i to, og du kan nøjes med at lægge den ene side ned. Det er fordelagtigt, hvis I eksempelvis er to, der sidder i sofaen på samme tid, og det kun er den ene, der vil have ryggen lænet tilbage. Sovesofaen er 115 centimeter bred og 210 centimeter lang i udslået tilstand, og madrassen er fyldt med posefjedre, så komforten er maksimal.

Vær en del af dit nye møbels designproces

Modellen splitback Frej har 70’er-inspirerede armlæn i lakeret egetræ, som er forbundet med sofaens fødder på elegant vis. Ryggen består af to gange seks stoffelter af samme størrelse, og det samme gælder underdelen. Syningerne mellem felterne bidrager til sovesofaens minimalistiske udtryk og er en flot detalje. Med deres skarpe øje for detaljer har designerne bag sofaen udvalgt syv forskellige stoffarver, som møblet kan fås i. Du kan frit vælge imellem forskellige nuancer af grå og blå samt en brændt karrygul. I Frej-serien findes også en behagelig lænestol, hvor ryggen ligeledes kan lænes tilbage.

Futonhouse.dk står klar til at hjælpe

Hvis du skulle have lyst til at se splitback Frej sovesofaen, før du beslutter dig, er du altid velkommen til at kigge for vores showroom i Århus nord. Skulle du have nogle spørgsmål, sidder vores medarbejdere klar til at besvare dem på telefon +45 86 10 47 70 og mail info@futonhouse.dk.

Posted in: Bolig