Hvad er en massagestol?

By:

En massagestol er en komfortabel og blød stol med indbyggede motorer og skinnesystemer med ruller. Massagestolens formål er at indbyde til afslapning, afhjælpe spændinger og ømme muskler og skabe velvære. Fordelen ved en massagestol er, at du ikke behøver at transportere dig for at få massage, og at du efter at have betalt for selve stolen ikke har yderligere udgifter foruden strøm. Med en massagestol får du altså en permanent massør lige midt i stuen, på kontoret, eller hvor du ellers skulle have lyst til at placere dit nye møbel.

Massagestole i forskellige prisklasser på Iwao-massagestol.dk

På Iwao-massagestol.dk finder du et bredt sortiment af massagestole med forskellige funktioner i mange forskellige størrelser, designs, materialer og prisklasser. Fælles for alle de massagestole, du finder i vores webshop, er, at de tilbyder shiatsumassage, som stammer fra Japan. Årsagen til, at massagestolene ikke koster det samme, når de tilbyder den samme form for massage, er, at der er stor forskel på, hvor teknisk, intensiv og dybdegående, massagen er. Hvilken massagestole, du skal vælge, er der ikke noget entydigt svar på – det kommer an på, hvilke individuelle behov du har.

Afprøv IWAOs massagestole inden køb

Hvis du er i tvivl om, hvilken massagestol der passer bedst til dine behov, så anbefaler vi dig at besøge vores showroom, som ligger i byen Holmegaard på Sydsjælland uden for Næstved. Her udstiller vi størstedelen af vores massagestole, så du kan føle stolenes forskellige funktioner på din egen krop. Har du ikke mulighed for det, er du til enhver tid velkommen til at kontakte os. Vores massagegalde medarbejdere kan træffes på telefon +45 70 70 71 30 og mail info@iwao.dk, hvor de sidder klar med ekspertvejledning og gode råd til, hvordan du vælger den optimale massagestol.