Sikre babyvægte til dig og dit barn

By:

En babyvægt er en god måde at holde styr på, hvor meget ens barn tager på i vægt. Vægtene er lavet med en skål, som barnet kan ligge i. Barnet kommer dermed til at ligge helt sikkert og uden, at du behøver at holde fast i det, mens det bliver vejet. Babyvægtene husker barnets vægt efter, at du har taget barnet væk fra vægten. Hvis dit barn ikke bryder sig om at blive vejet, skal det derfor kun ligge på vægten i ganske få sekunder, så kan du tage barnet væk og bagefter se, hvor meget det vejer. Vaegteksperten.dk har et stort udvalg af babyvægte. 

Sikkerhed frem for alt

Det vigtigste for de fleste forældre, når de køber ting til deres børn, er, at det vil være sikkert for barnet at bruge tingen. Babyvægte er speciallavet til, at babyer og mindre børn kan ligge trygt på dem. Oven på vægtpladen er der en skål, som barnet kan ligge i. Du behøver derfor ikke at holde fast i barnet, mens det bliver vejet. Skålens sider gør, at barnet ikke kan trille ud. Hvis du holder fast i barnet, vil du få et mindre præcist resultat, og så kan du ikke bruge vejningen til noget. 

Både til børn og babyer

En babyvægt kan veje op til 27 kilo. Den kan derfor bruges de første år af barnets liv og ikke kun, mens barnet er helt lille. Det bliver dermed nemt for dig at holde øje med, om dit barn tager på, som det skal. Du kan derfor hurtigt reagere, hvis dit barn tager for meget på, eller hvis det ikke tager nok på. 

Mange forældre har en rutine med at veje deres barn en gang om ugen eller en gang om måneden for på den måde at følge med i barnets udvikling. 

Også til dyrebabyer

Hvis du avler katte eller hunde, er en babyvægt også en god investering. Babyvægtene kan nemlig også nemt veje dyrebørn. Skålen, der skal sørge for, at babyer ikke falder ud, er perfekt til at sætte en kattekilling eller en hundehvalp i, mens den skal vejes. Dyrebørn har nok mindst lige så svært ved at sidde stille, som menneskebørn har det. Her er der derfor også den fordel ved babyvægtene, at du kan trykke på hold-knappen, så babyvægten husker på, hvor meget din killing eller hvalp vejer. Så kan du altid skrive det ned senere. 

En vægt er en god måde at holde styr på, om killingerne og hvalpene tager nok på, og om de er sunde og raske. Det er jo vigtigt, inden de skal sælges.

Præcise vægte 

Når man skal veje babyer og dyrebørn, er det vigtigt, at resultatet er så præcist som muligt. Vaegteksperten.dks babyvægte vejer med en præcision på 5 gram. Du vil derfor meget præcist kunne vide, hvor meget dit barn eller dit dyr tager på i vægt mellem hver vejning. For børn og dyrebørn er vægten en vigtig indikator for, om de er sunde og raske, og om alt er, som det skal være. 

Posted in: Uncategorized