Det er vigtigt at vælge de rigtige rengøringsmidler

By:

Valg af rengøringsmidler er en vigtig beslutning. Dette både for belaste miljøet mindst muligt, men også for at optimere rengøringsprocessen.

Hos Thy Clean fører de et udbud af rengøringsmidler i høj kvalitet. Thy Clean er hjemmehørende i Thy mellem Vesterhavet og Limfjorden og tæt ved Nationalpark Thy. Dermed er miljøet en naturlig del af hele konceptet hos Thy Clean. Alle produkterne er testet af virksomheden selv, så de kan stå inde for produkterne. Blandt produkterne er rengøringsmidler fra Ecolab, der er en af verdens største producenter af rengøringsmidler, og har midler til næsten enhver opgave med rengøring.

Når man vælger hvilket rengøringsmiddel man skal benytte, skal man først og fremmest vurdere rengøringsopgaverne og finde de bedste midler til netop denne opgave. Det er ikke nødvendigt med et kæmpe udvalg af rengøringsmidler. Rigtig mange opgaver kan løses med et universalrengøringsmiddel, et kalkfjernende middel og et godt opvaskemiddel. Desuden er det vigtigt at rengøringsmidlet  doseres rigtigt, da rengøringen ikke bliver bedre af en overdosering.

Hos Thy Clean har de rengøringsmidler til badeværelser, de har desinfektionsmidler, de har rengøringsmidler til glas og spejle, produkter til grundrens, til vask af grønne belægninger, til gulve og inventar, til kalkproblemer. Men også til køkkenrengøring, til opvask, til toiletrengøring, til tøjvask, til stålpleje. Men også en kategori med universal rengøringsmidler. Sidstnævnte er produkter, der kan anvendes på stort set alle overflader, der tåler vand. Midlerne fjerner almindelige forekommende snavs og efterlader ingen plejlefilm. Når der skal gøres rent i badeværelset skal der bruges midler, der kan fjerne det snavs, der opstår som en kombination af sæbe. og hudrester. Dette stiller store krav, hvilket naturligvis mødes af en de produkter til rengøring af badeværelset som de har hos Thy Clean.

Til alle tænkelige rengøringopgaver kan du få gode råd og vejledning og finde frem til de bedste produkter hos Thy Clean.

Posted in: Uncategorized