Sikkerhedssko til alle behov på olholm.dk

By:

Hvis du leder efter sikkerhedssko i høj kvalitet til dine ansatte inden for bygge og anlægs branchen, industri eller lager, bør du tage et kig på Ølholm Safetys webshop olholm.dk. Ølholm Safety har gennem snart fem årtier forsynet ovennævnte brancher med sikkerhedssko af høj kvalitet, og er stadig blandt de bedste på markedet, når det handler om at udvælge de bedste brands.

På olholm.dk finder du udelukkende sikkerhedssko, sikkerhedsstøvler og sikkerhedssandaler fra anerkendte producenter så som Adidas, Airtox, Andre, Birkenstock, Bjerregaard, Brynje, Cofra, Dunlop, Elten, Euro-dan, Green comfort, Grisport, Heckel, Hksdk, Jalas, Lavoro, Merrell, Noknok, Ox-on, Puma, Salomon, Sanita, Safety jogger, Sorel, Sievi, Sika, Sixton, Solid gear, Terra, Tretorn, Uvex, Oxypas og Sockwell. Satlige sko fra disse mærker lever op til alle de krav og standarder, der findes inden for branchen, og er gennemtestet forud for distribution.

Sikkerhedssko i høj kvalitet – til beskyttelse af dine medarbejdere og dig selv

Det er meget vigtigt at sørge for, at dine medarbejdere har det rette sikkerhedsudstyr til rådighed, såfremt de arbejder med tungt maskineri, farligt appatur, eller er i risikozonen for at få fødderne i klemme eller tabe noget tungt ned over dem. Et brud på en fodkogle kan tage måneder om at hele, og i den periode er din medarbejder uarbejdsdygtig. Det vil sige, at du – foruden at skulle betale medarbejderen løn under sygdom -skal skaffe en vikar, som kan dække ind for vedkommende imens. Dette kan godt være en dyr affære – så for din egen, såvel som for din medarbejders, skyld anbefales det at investere i komfortable sikkerhedssko, som kan beskytte foden effektivt.

Køb sikkerhedssko til hele dit mandskab på olholm.dk

Den helt store fordel ved at finde sikkerhedssko på olholm.dk er det store og velassorterede udvalg. Ikke to fødder er ens, og nogen har måske behov for ekstra bredde, hvor andre skal bruge sko, som støtter om anklen. Se alle de smarte modeller på olholm.dk

Posted in: Olholm.dk