Velsmagende kaffe brygget på industrielle kaffemaskiner i høj kvalitet

By:

Caféer, kaffebarer, restauranter og hoteller, som gerne vil tilbyde deres kunder en god kop kaffe, har brug for en god industri kaffemaskine at brygge den sorte drik på. Forskellen på en industriel kaffemaskine og en kaffemaskine til privat brug er, at den industri kaffemaskine er mere avanceret og kan brygge større mængder kaffe ad gangen. Kaffe kan brygges på forskellige typer af maskiner som eksempelvis filterkaffemaskine, espressomaskiner eller de helt store kaffestationer. Industri kaffemaskiner kan f.eks. købes online hos professionelle leverandører af storkøkkenudstyr.

Stort udvalg af flotte industrielle kaffemaskiner

Hos Nordiskstorkokken.dk er de eksperter i salg af køkkenudstyr til storkøkkener, og her finder man Skandinaviens største udvalg af produkter til storkøkkener. I sortimentet kan man bl.a. vælge mellem forskellige typer af industri kaffemaskiner i høj kvalitet til favorable priser. Fordelen ved at handle hos Nordiskstorkokken.dk er både det store udvalg til favorable priser, men også den hurtige levering direkte til døren. Derudover kan kunder altid få en professionel vejledning i forbindelse med valg af produkter, som passer til netop den pågældende kundes behov.   

Servér god gammeldags filterkaffe

I sortimentet fås f.eks. en industri kaffemaskine, som kan brygge god gammeldags filterkaffe til de kunder, som foretrækker det. Kaffemaskinen er nem at anvende, og man påfylder blot de malede bønner øverst i filteret. Det tager kun ca. 8 minutter at brygge 1,8 liter kaffe, og maskinen kan brygge 100 kopper kaffe per time, hvilket er en fordel i caféen eller kaffebaren.

Fuldautomatiske espressomaskiner i tidløst design

I udvalget af industri kaffemaskiner finder man fuldautomatiske espressomaskiner i rustfrit stål og tidløst design. Espressomaskinerne har en stor kedel og varmeveksler, og de har flere forskellige programmerbare kaffedosseringer og kan let betjenes via et centralt display. Espressomaskinerne egner sig perfekt til caféer, kaffebarer, restauranter og hoteller, som gerne vil forkæle deres kunder og gæster med en velsmagende kop kaffe.

Saro kaffemaskine fås i flere forskellige størrelser

Saro kaffemaskine fås i flere forskellige størrelser og er ideel til hotellets morgenbord, caféer, kontorer, pensionater eller klubber. Den har et flot, enkelt design i rustfrit stål, og man kan nemt brygge lækker og velsmagende kaffe til 40, 70 eller 100 personer alt efter behov. Så uanset om jeres café, restaurant, hotel eller kontor har brug for en stor eller lille kaffemaskine, og uanset hvilken type kaffe I ønsker at brygge på den, så kan I helt sikkert finde en industri kaffemaskine hos Nordiskstorkokken.dk, som passer til jer. Ud over industri kaffemaskiner er det også muligt at købe tilbehør som kaffefiltre, kaffestation og varmeplader til kaffekander.