Prisgaranti og god kundeservice

By:
Hos Valueshop.dk finder du en lang række produkter, herunder kontorstole fra Herman Miller, diverse vægte, fitness udstyr, kosmetik og personlig pleje m.m. Der er altså en stor alsidighed, hvad angår udvalget af produkter – dette er bredt og varieret. Imidlertid er det gældende for alle produktkategorier, at du hos Valueshop.dk er sikret den bedste pris. Valueshop har nemlig det enkelte mål, at de vil have de laveste priser på internettet, og derfor er det kendetegnende for siden, at man her finder priser, der er langt under konkurrenternes. Finder du imidlertid varen billigere andetsteds, er du hos Valueshop.dk sikret prisgaranti. Dette betyder, at prisen ændres til den fundne pris, hvis den opfylder et par enkelte krav om fair sammenligning. Den primære målgruppe for Valueshop.dk er erhvervskunder og private – erhvervskunder der har brug for eksempelvis ergonomiske arbejdsstole til virksomheden. Og private der leder efter den bedst mulige pris på eksempelvis en finvægt eller babyartikler. Hos Valueshop.dk efterleves et par simple værdier. For det første er det altid kunden der har ret, og der tilstræbes altid at finde en rigtig god løsning med kunder. Der gås meget op i at yde en god kundeservice. Valueshop.dk tager herudover hensyn til omverdenen ved næsten ikke at forbruge papir. Produkterne er altid produceret under ordentlige forhold. Herudover vil Valueshop.dk som nævnt gerne være billigst på internettet.

Kontorstole

En af de produktkategorier, som Valueshop.dk sælges, er arbejdsstole. Herman Miller kontorstolene er kendt som verdens bedste, og med disse sikrer man sig et dynamisk arbejdsmiljø. Valueshop.dk forhandler den kendte kontorstol Aeron fra Herman Miller i forskellige størrelser. Stolene er “refurbished”, altså bestående af genbrugs- og genanvendeligt materiale. 

Billige vægte

En anden kategori, du finder hos Valueshop.dk, er billige vægte, som er designet i enten USA eller Tyskland. Du kan finde digitalvægte, brevvægte, designervægte, pakkevægte m.m. Præcisionsvægtene sikrer helt nøjagtige mål.
Posted in: Valueshop.dk