Slip for cigaretskodder med et udendørs askebæger

By:

Cigaretskodder er naturligvis ikke noget af det pæneste at kigge på, og det ser sjældent særlig indbydende ud. På trods af det, så ser man ofte foran mange indgange, at det flyder med cigaretskodder, fordi der ikke er noget sted at gøre af dem. Det findes der heldigvis en løsning på! Hos Clean Management finder I nemlig et stort udvalg af udendørs askebægre, så I kan få hovedindgagen til at se lidt mere pæn ud – det er den bedste løsning i “kampen mod skodderne”. Det er en rigtig god løsning, hvis man som firma gerne vil give et godt førstehånds indtryk, da hovedindgangen er noget af det første, man ser – og da det ofte er her, at folk ryger, så skal der også være mulighed for, at de kan komme af med deres cigaretskodder igen. Det er dog også en god idé med et udendørs askebæger til skoler, institutioner, kommuner og lignende, hvor der også kan ligge cigaretskodder.

Et stort udvalg der byder på pæne askebægre

Hos Clean Management kan I rent faktisk købe askebægre, der ser pæne ud, og deres udvalg byder på et væld af forskellige typer designs, så I kan vælge den, der matcher jeres udtryk og stil. De tilbyder først og fremmest væghængte modeller, som er yderst diskrete og elegante, som er et godt valg, hvis I ikke ønsker, at askebægeret skal være alt for tydelig. Udvalget byder også på fritstående modeller, der kan fastmonteres i underlaget, men også kombi modeller hvor det er askebæger og skraldespand i én. Sidst men ikke mindst, så byder udvalget også på bordmodeller, hvis I eksempelvis har bænke eller lignende ved indgangen. 

Der er altså lidt at vælge imellem hos Clean Management, og der er rig mulighed for, at der er en, der falder i jeres smag. Klik ind på deres hjemmeside og få et nærmere indblik i udvalget.