Guide: Dine vækstpartnere som ny virksomhed

By:

Hvis du for nyligt har taget springet som selvstændig, har du sikkert også opdaget, at folk er lidt mindre villige til at smide penge hos dig, end du måske havde regnet med. Det går aldrig helt, som man tror, men du kan accelerere væksten ved at benytte dig af nogle gode samarbejdspartnere, som kan noget andet, end du kan.

Vi giver dig her 3 gode samarbejdspartnere til dig med ny virksomhed.

Digitaliser dit produkt med en app

Med en app udvikler kan gøre dit produkt utroligt agilt, og selvom det kan virke som en større investering, tjener du hurtigt pengene hjem igen på den mængde af kunder, som aldrig ville have været kunder, hvis du ikke havde appen.

Holion.dk kan du læse om, hvad du kan få ud af at bruge en professionel app udvikler.

Stig i ranks med et SEO-bureau

Enhver virksomhed arbejder med deres SEO, fordi man vil ranke så højt som muligt i Google, og det bør du også. Uanset om du har mange konkurrenter, der står stærkere end dig, er du nødt til at give Google en indikation af, hvad det er, du arbejder med, så du kan blive indekseret af verdens største søgemaskine.

Brug video til at vækste og skabe awareness

Video har efterhånden overhalet tekst, og vi benytter i større omfang vlogs i stedet for blogs, fordi det er mere spiseligt for brugeren. Hvis brugeren ikke med det samme får, hvad de leder efter, er de hurtigt videre. Her er video et effektivt middel, fordi billeder som bekendt siger mere end 1.000 ord. Men husk underteksterne – videoer i sociale feeds starter nemlig uden lyd.

Posted in: Teknologi