Få friskhed ind i arbejdsdagen

By:

Har arbejdsdagen brug for et frisk pust? Så kan en frugtordning med kvalitetsfrugt være jeres vej til en sundere virksomhed, mere motiverede kollegaer og en grønnere CRS-politik. Hos Frugtordning.dk tilbyder de forskellige frugtordninger – alle med frisk og lækker kvalitetsfrugt, I kan tilføje forskelle snacks og lave en frugtordning lige efter jeres smag.

Vælg den frugtordning, der passer bedst til jeres behov

  • Frugtkurve: En kvalitetsfrugtordning med en blanding af årstidens friske sorter, der altid er pyntet med lækre stenfrie vindruer. Den kommer i en flot flettet kurv, der ser virkelig flot og indbydende ud.
  • Basisfrugt: En enkelt frugtordning, med lækker håndfrugt i præcis det antal I ønsker. I kan tilpasse og justerer i denne ordning, lige så meget som I ønsker og være sikre på, at I får nøjagtig den frugt, I har brug for.
  • Frugtkasser: En økonomisk frugtordning med den samme kvalitetsfrugt blot pakket i store papkasser med helt op til 100 styk, så der er masser af frugt til alle.  
  • Økologisk: Både frugtkurvene og –kasserne findes som økologiske frugtordninger. Så hvis I er til 100% økologi og masser af lækker frugt pakket i miljøvenlige og fødevaregodkendte kasser, så er denne ordning det naturlige valg for jer.

Personaliser jeres frugtordning og kom den lille sult til livs

Til alle frugtordningerne kan I tilkøbe lækre nødder og tørret frugt, der fungerer perfekt som et alternativ til de søde sager i hverdagen – nødderne kan fås i poser, bakker eller som en fint pakket nøddekurv, hvor I kan få lov til at smage nødder og tørret frugt fra hele verden. I kan også finde lækre og sunde grøntsagssnacks, juices og udskåret eksotisk frugt, som kan gøre de lange møder lidt sjovere. I kan se det store udvalg a snacks på deres website, hvor I også kan bestille jeres nye frugtordning.

Posted in: Sundhed