Et JUUCE shampoo tilbud til dig

By:

Alle hårtyper har brug for særlig pleje og derfor bør du vælge en shampoo og balsam, som passer til dig. Hårtyper har nemlig forskellige behov, f.eks. har fint hår brug for en anden type pleje end tykt hår. Ved brug af forkerte plejeprodukter kan man risikere spaltede spidser og knækket hår, så det er vigtigt at du bruger en shampoo, der passer til din hårtype. Heldigvis har JUUCE produkter der passer til alle hårtyper, så er det nemt at finde det rigtige JUUCE shampoo tilbud til dig.

Udforsk de mange JUUCE shampoo tilbud

Her på siden finder du alle JUUCE shampoo tilbuddene. Der er lavet forskellige serier, som passer til forskellige hårtyper. Smooth serien plejer dit hår ekstra godt og reparerer skadet hår. Serien indeholder botaniske olier, som går ind og genopbygger håret. Med smooth serien får du et blødt, sundt og medgørligt hår. Er dit hår til den fine side er body builder serien oplagt til dig. Den er udviklet til at skabe et voluminøst look og indeholder ingredienser der giver fylde, beskytter håret og styrker hvert enkelt hårstrå. Brug body builder serien, hvis du ønsker frisk og fyldigt hår. Hvis du er plaget af hovedbunds problemer er ice serien et perfekt match til dig. Den indeholder beroligende og kølende ingredienser, som hjælper med at genoprette den naturlige balance i hovedbunden. Nordic blond serien er til dig med blond eller gråt hår, som ønsker at vedligeholde de lyse lokker. Denne serie indeholder nemlig violette toner, som bekæmper de uønskede gule toner i håret.

Professionelle hårprodukter

Alle JUUCEs produkter er lavet i samarbejde med prisvindende frisører, for at sikre en topkvalitet. Produkterne er parabene- og sulfatfri og har et lækkert minimalistisk design. De er også meget brugervenlige, da de kommer med en pumpe, der gør det nemt at få produktet ud.