Få hjælp til det rette øvelser mod piskesmæld

By:

Lider du af piskesmæld og er du usikker på, hvor du skal starte på din rejse mod at leve et smertefrit liv? Så kan et forløb hos Smertefri Bevægelse være svaret til dig. Når du booker et forløb hos os får du udover de rette øvelser til efter piskesmæld også et holistisk forløb, som kigger på dig som et helt menneske.

Et professionelt team

Hos Smertefri Bevægelse har vi et professionelt og kyndigt team. Vi har behandlere, der er specialiserede som fysioterapeuter. Vi har folk der er bachelor og kandidater i idrætsvidenskab samt en enkelt jordemoder. Lige meget hvad du har brug for hjælp til, så har vi en behandler, der forstår lige præcis hvilke øvelser, der passer bedst til dig.

Piskesmæld

Piskesmæld kommer pludseligt og er altid en uvelkommen ting at skulle leve med. Nakkesmerter, koncentrationsbesvær og svimmelhed er bare nogle af de trælse ting, man kan komme til at døje med og som kan være ekstremt udfordrende i hverdagen. Hos Smertefri Bevægelse arbejder vi med moderne smertevidenskab, hvor der blandt andet er lavet mange studier indenfor hvad det psykiske helbred betyder for helingsprocessen – og det er faktisk en hel del. Derfor giver vi dig ikke kun fysiske øvelser men også psykiske øvelser, så at sige, for at du kan hele hurtigere.

Den bedste behandling

Hos Smertefri Bevægelse får du altså den bedste behandling, der findes. Vi har lavet vores research indenfor piskesmæld og moderne smertevidenskab og derfor kan du være sikker på, at du kan føle dig tryg hos os. Du er altid velkommen til at kontakte os og booke et uforpligtende møde med os og høre om, hvilke muligheder, vi kan tilbyde dig.

Posted in: smerteklinik