Skal du bruget et prismærke?

By:

Det er essentielt at kunne putte et prismærke på sine varer. Her på siden kan du finde et sort udvalg af prismærker i forskellige farver som hvid, rød og grøn og forskellige størrelser. Inden du køber dine prismærker, er der en vigtig ting du skal være opmærksom på. For at få det rigtige prismærke med hjem, er det nemlig vigtigt at være sikker på størrelsen på din prispistol, når du vælger din prismærke rulle. Prispistolen fungerer nemlig ikke, hvis størrelsen på prismærke rullen ikke passer. Så dobbelttjek at du har den rigtige størrelse og undgå at lave et fejlkøb.

Et prismærke til alle lejligheder

I prismærke udvalget finder du forskellige klæbetyper. Det er vigtigt at overveje hvilken klæbetype du skal bruge, når du mærker dine varer. Hvis du vil undgå, at kunder kommer til at rive prismærket af, skal du bruge de permanente klæbemærker. Bruges prismærkerne til varer, der skal på køl eller frost, er de frostsikre mærker et oplagt valg, da de kan håndtere vand. Så er der de aftagelige klæbemærker, som ikke efterlader særlig meget, når de tages af. Til sidst er der de vandopløselige mærker, som nemt fjernes med vand. Tag et kig på udvalget herunder – du finder med garanti det du står og mangler.

En kompetent forhandler

Hos PrisPistoler.dk kan du være sikker på at få en ordentlig service og vejledning. De har nemlig over 30 års erfaring i branchen og går meget op i kvaliteten af deres produkter, samt at hjælpe med det tekniske. Udover prismærke ruller, kan du også købe alt andet til mærkning, butiksinventar og værnemidler. Det inkluderer f.eks. prispistoler, skilte og visir.