Sunstill.dk er leverandører af den vellykkede fest

By:

Det danske erhvervsliv har en stolt tradition for at vise sig selv frem gennem messer, events og andre spændende begivenheder. Studerende, potentielle medarbejdere og den menige mand inviteres helt tæt på, når virksomheder og institutioner tager på charmeturné. Hvis du planlægger en lignende begivenhed for din virksomhed, bør du tage et kig på det store udvalg af event-udstyr hos Sunstill.dk.

Sunstill.dk er en dansk virksomhed med flere årtiers erfaring indenfor produktion og salg af scenepodier og eventudstyr. Netop deres scenepodier er berømte for deres kvalitet, holdbarhed og deres intuitive opsætning. Podierne er blandt nogle af de hurtigste og nemmeste at sætte op – uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Virksomheden er leverandører til både private og erhverv, og har leveret til blandt andet lufthavne, teatre, skoler, messecentre, butikscentre og meget mere. Der er ikke det projekt, der er hverken for stort eller lille, så går du med planer om en større begivenhed, så kontakt Sunstill.dk.

Du kan både købe og leje hos Sunstill.dk. Er du en virksomhed, som får brug for scenepodier eller lignende udstyr ofte, kan det for eksempel være en fordel at købe udstyret. Du vil til enhver tid have mulighed for at kontakte Sunstill.dk i forbindelse med spørgsmål, vejledning og reservedele. Sunstill.dk står for kvalitet, og derfor er en investering i deres produkter en langsigtet investering.  

Køb eller lej scenepodier, dansegulv og meget mere!

Sunstill.dk er leveringsdygtige i alt, hvad der skal til for at afholde for eksempel store messer. Du kan nemlig både finde sæder og stole, standere til skilte, talerstole, transportable gulve og meget andet. Der er intet projekt, der er for vildt. Samtidig er der et stort udvalg af afspærring, rebstandere og andet, der er med til at spærre og markere, hvor publikum må opholde sig, og dermed øge sikkerheden til ethvert større event.

Virksomheden er også leveringsdygtig indenfor professionelle dansegulve til fest og til konkurrencer. Publikumstribuner til både indendørs og udendørs brug sørger for, at alle kan se de konkurrerende hold til en given sportsbegivenhed. Den røde løber kan du også få med, når elegance og stil er i højsædet.

Sunstill.dk sørger for kompetent og praktisk levering, både når du lejer og køber. Alle produkter kommer med vejledninger og sikkerhedsinstrukser, og du har til hver en tid mulighed for at få vejledning og hjælp til brug af produkterne hos Sunstill.dk’s dygtige kundeservice. God fest!

Posted in: Arbejde