En sikker løsning

By:

Vi tænker måske ikke altid over det, men hver dag låser vi døren og nogle af dem flere gange, det er bare ikke alle af dem, der rent faktisk yder en sikkerhed, selv hvis de er låste. Det kan der være forskellige årsager til, en af dem kan være fordi du har en gammel dør med en gammel lås. Man dog sagtens sikre de gamle døre, det kræver blot en låsekasse. Og lige netop låsekasser forhandler de ved Totallaase.dk, de har et stort udvalg af forskellige sikringsprodukter, så de er de rette at gå til i sådanne situationer.

Hvilke låsekasser findes der?

Afhængigt af hvilken lås, der er på din dør nu, har du forskellige muligheder. Du kan dog altid kontakte dem med tvivlsspørgsmål, så hjælper de dig med at finde den rette.

  • Lockit låsekasse 5250: Den vendbare modullåsekasse er inklusive en slutbrik, og kan bruges som udskiftning af Ruko 245 og 250 låsekasser samt Rex 48 låsekasser. Den passer til standard ovale cylindre.
  • Ruko låsekasse 240 med blik: Denne fallelås med automatisk afspærring kan bruge til udskiftning af den gamle 240 lås. Man kan sætte fallen i bero ved at trykke den ind i låsekasse, og så kan den desuden bruges med dobbeltcylinder eller med cylinder og vridegreb.
  • Ruko låsekasse 245 uden blik: Denne dobbeltfallelås har automatisk afspærring, og kan bruges med dobbeltcylinder eller med cylinder og vridegreb. Låsefallen kan desuden sættes i bero med en omstillerknap.

Sikre låse, sikker nattesøvn

Der er mange måder at sikre dit hjem eller din virksomhed, så kan du også finde forsikringsgodkendte låse i topkvalitet og til gode priser. Se deres udvalg af låsekasser og andre låse på deres hjemmeside, hvor du også kan læse mere om de specifikke produkter. Du kan være sikker på at få en bekymringsfri nattesøvn hver nat med en lås, der passer til dine behov.

Posted in: Hus & Have