Lækkert, økologisk kvalitetstøj til børn

By:

Hos Babynature.dk forhandler vi certificeret økologisk børnetøj og børnetilbehør af højeste kvalitet. Der er mange fordele ved at købe økologi til børn. Alle vores produkter er uden kemikalier og uskadelige for dit barn samt produceret med respekt for naturen. Produkternes høje kvalitet giver lang holdbarhed og dermed forbruger dit barn mindre, hvilket betyder mindre ressourcespild. Når du handler økologisk børnetøj, klæder du dit barn på i tøj, som er fremstillet af sunde og lækre materialer, samtidig med, at dine køb understøtter et bæredygtigt miljø og mindre forurening af den verden, som dit barn vokser op i.

 

Kvalitetstøj med lang holdbarhed

Babynature.dk stiller store krav til alle de leverandører, vi indgår et samarbejde med. Alle vores producenter lever op til miljørigtige og bæredygtige certificeringskrav, og alle produkter fremstilles med omtanke for mennesker og miljø og med fokus på at reducere ressourcespild. Tøjet er fremstillet af kvalitetsmaterialer, som har en lang holdbarhed, hvilket mindsker forbruget. Vi har i mange år været vant til en brug-og-smid-væk-kultur, hvor tøj og tilbehør traditionelt er blevet fremstillet til billige penge, fyldt med skadelige kemikalier og med en kort holdbarhed. Men med økologisk børnetøj er alle materialer fremstillet under hensyntagen til mennesker og miljø. Her er fokus på at fremstille produkter, som er bæredygtige, der er ingen kræft- eller allergifremkaldende stoffer, som er skadelige for de ansatte i tekstilindustrien eller forbrugeren, og her er intet unødigt ressourcespild. Når du træffer et valg om at købe økologisk børnetøj, er du med til at støtte en bæredygtig produktion, så dit barn kan vokse op i en sundere og renere verden, hvor der ikke drives rovdrift på jordens ressourcer. Du kan derfor med god samvittighed købe økologisk børnetøj, som gavner både dit barn og miljøet.

 

Ingen skadelige kemikalier

Der er ingen skadelige kemikalier i det børnetøj og børnetilbehør, som du finder i webshoppen hos Babynature.dk. Du kan være 100 % sikker på, at dit barn ikke bliver udsat for skadelige eller allergifremkaldende stoffer. I traditionel tøjproduktion anvendes der giftige farvestoffer og kemikalier til at fremstille tøjet, og traditionelle bomuldsproducenter er ansvarlige for, at en stor del af de pesticider, som de sprøjter ud på markerne, ender i naturen, hvor de gør stor skade på dyr og planter. De ansatte i tekstilindustrien udsættes ofte for de skadelige kemikalier og giftige farvestoffer, hvilket kan have store konsekvenser. Det er derfor en fordel for bomuldsproducenter og ansatte, at tøjet fremstilles økologisk uden brug af kemikalier, for så slipper de for at komme i kontakt med skadelige giftstoffer. Økologisk bomuld er dyrket uden kunstgødning eller sprøjtegifte, og hele tanken bag, er, at produktionen skal være bæredygtig og ikke overbelaste naturen. Når du køber økologisk børnetøj kan du derfor være helt sikker på, at dit barns hud ikke kommer i kontakt med skadelige stoffer, samtidig med at det er meget mere skånsomt for miljøet og de ansatte, som fremstiller materialerne og tøjet.

 

Stort og spændende sortiment

Her i vores webshop finder du et spændende udvalg af basistøj til piger og drenge. Vi går ikke på kompromis med hverken kvalitet, design eller udseende, og du finder moderne, lækkert børnetøj som f.eks. body’er, T-shirts, langærmede bluser og leggings. Basistøjet er en blanding af uld og silke, som giver den optimale velvære for dit barn. Du finder også økologisk og bæredygtigt tilbehør som f.eks. sutter, bideringe, tandbørster, stofbleer, puder, dyner, sengetøj og legetøj. Vi forhandler mange forskellige populære, økologiske kvalitetsmærker, f.eks. Balm Balm, EcoBaby, Living Crafts, DISANA, Engel og Kapok. Hos Babynature.dk er vi hele tiden på udkig efter nye spændende kvalitetsprodukter til vores kunder. Vi gør det nemt for dig at handle online i vores webshop og tilbyder dag-til-dag levering samt fri fragt på køb over 500 kr.

Posted in: Uncategorized