Køb din taggennemføring på Ventshop.dk

By:

På Ventshop.dk finder du flere forskellige produkter til taggennemføring til yderst fordelagtige priser helt ned til under 500 kroner. Det gælder eksempelvis vores 50 millimeters isolerede lyddæmpende taggennemføring, der har en længde på 900 millimeter og en valgfri diameter på 125-1000 millimeter. Produktet er kondensisoleret og monteres med Sabetoflex. Desuden er det lukket i bund og top, og der er en muffe på toppen samt en nippel i bunden. Samme produkt tilbyder vi i en anden størrelse, hvor isoleringen er 100 millimeter, længden er 1200 millimeter, og diameteren er 250-710 millimeter alt efter ønske. Derudover byder vores sortiment blandt andet også på taggennemføring med PERFORM fra den anerkendte producent Exhausto.

Exhausto taggennemføring

Vi tilbyder to taggennemføringsmodeller af mærket Exhausto, som hører til blandt de absolut bedste ventilationsproducenter på markedet. Den ene er kvadratisk, og den anden er cylinderformet som resten af vores udvalg. De er begge lyd- og kondensisolerede med 50 millimeter mineraluld. Det kvadratiske produkt findes i tre længder og med seks forskellige diametre mellem 160 og 450 millimeter. Denne model kan både anvendes til DTV/DTH ventilatorer samt til SEF brandgasventilatorer. Det er særdeles vigtigt, at taggennemføringen monteres korrekt, uanset hvilken model du vælger, for ellers bortfalder garantien. Det indbefatter blandt andet, at bærejernet anvendes i henhold til vejledningen. Det er op til dig, om taggennemføringen fra Exhausto skal leveres uden inddækning eller med inddækning zink.

Taggennemføring til paptag

Hvis det er et paptag, du er på udkig efter taggennemføring til, så anbefaler vi dig at tage et kig på de af vores modeller, som fremstillet i galvaniserede plader til det formål. Taghældningen må maksimum være fire til 45 grader, såfremt du ønsker at gøre brug af disse modeller, og den præcise tilladte hældning afhænger af, hvilket produkt du vælger. Standardlængden er 1000 millimeter, og diameteren fås i mange forskellige størrelser mellem 100 og 1250 millimeter, alt efter hvilken model du vælger.

Ventshop.dk er din ventilationsekspert

Når du bestiller din nye taggennemføring, beder vi dig om at angive din taghældning i kommentarfeltet. På Ventshop.dk finder du også tilbehør til taggennemføring, som både omfatter bærejern til TGK/TGR taggennemføring og AOR overtryksspjæld. Hvis du har spørgsmål til vores taggennemføring eller øvrige ventilationsprodukter, så kontakt os endelig. Vi sidder klar til at hjælpe dig på telefon +45 70 44 43 67 og mail info@ventshop.dk.

Posted in: Maskiner