Ophørsudsalg på husetnord.dk

By:

https://husetnord.dk/ kan du lige nu spare op til 70 % i forbindelse med vores ophørsudsalg, hvor alt skal væk. Du sparer minimum 20 % på alle vores varer, og det gælder både i webshoppen og i vores fysiske butik i Randers. Hos Husetnord.dk fører vi tøj, accessories og sko til kvinder og børn, og vi er altid et skridt foran alle andre, hvad angår nye trends. Vores dametøj er feminint og nutidigt, og vores børnekollektion kombinerer mode og funktionalitet, så dit barn er klædt praktisk på, uden at der er gået på kompromis med designet. Alle vores varer er af højeste kvalitet, da vi samarbejder med anerkendte mærker, hvis kvalitet placerer dem blandt de bedste designere på markedet. Til kvinder gælder det eksempelvis populære tøjhuse såsom Modström, Meraki, Rue de Femme og Fransa.

En verden af tøj og sko på Husetnord.dk

På Husetnord.dk finder du alt inden for tøj og sko til kvinder og børn i en bred palet af livlige farver og i varierede størrelser, materialer og designs samt i forskellige prisklasser, hvor alle kan være med. Til kvinder tilbyder vi både festlige kjoler, stilfulde tunikaer, skjorter til alle formål, moderne buksedragter, jakker til årstidens omskiftelige sæsoner og bukser i forskellige bredder og længder. Vi kan også klæde dine fødder på, uanset om det er frostgrader eller fuldt solskin – vi har alt fra sandaler til gummistøvler. Til drenge og piger byder vores sortiment på alle former for overdele og underdele samt sko og accessories såsom vanter og huer.

Forny garderoben til spotpriser og besøg vores butik i Randers

Lige nu kan du spare betydelige summer, da hele vores kollektion er sat ned. Hvis garderoben skal fornyes, er det derfor nu, du skal slå til, så du kan købe dine varer til spotpriser. Når du handler for mere end 399 kroner i vores webshop, betaler vi for fragten, og leveringen sker inden for en til tre hverdage. Vi har desuden gratis ombytning på alle vores varer, såfremt de ikke passer eller falder i din smag alligevel. Hvis du foretrækker at prøve tøjet eller skoene på, inden du køber dem, er du til enhver tid velkommen til at besøge vores butik på Middelgade 5-7, 8900 Randers C. Her holder vi åbent mandag-torsdag fra 10:00-17:30, fredag 10:00-18:00 og lørdag 10:00-14:00. Vi glæder os til at se dig.

Posted in: Mode