Hamsterbur til dit aktive kæledyr

By:

Et godt hamsterbur er uundværligt til de nuttede, små gnavere. De små gnavere elsker at blive stimuleret og holdt aktive. Med det rigtige hamsterbur, kan du opnå de bedste forhold til dit lille kæledyr. Hos Avifauna går vi op at levere de bedste typer hjem til din firbenede ven.

Robuste hamsterbure

Hos os kan du for eksempel finde et hamsterbur i nedtonede farver såsom beige og sort, som passer ind i et moderne hjem. Buret er i tre etager og er med seks tunneler samt hamsterhjul, så din lille bandit er godt underholdt. Der er også en høj bund samt et lille hus, den kan gemme sig i. Ønsker du et mere farverigt valg til for eksempel børneværelset udbyder vi også en model med klare blå plastiktunneler, der på kreativ vis går over selve buret og ind i det igen. På den måde kan din hamster på sikker vis gå tur lidt udenfor buret, som er et toetagers bur med hus og hjul.

Alt til hamsteren

Søger du ekstra udstyr til dit hamsterbur, kan du finde det hos os. Vi sælger drikkeflasker, små huse, som du kan stille i bunden af buret samt gnaverspåner til at holde dit hamsterbur friskt og rent. Din hamster fortjener det allerbedste, og hos os finder du produkter i højeste kvalitet.

God kvalitet til venlige priser

Hos Avifauna har vi et kæmpe udvalg af dyreartikler. Vi har været i branchen i 46 år og bryster os af at levere høj kvalitet til vores kunder. Søger du råd og vejledning med hensyn til udstyr til dit kæledyr er du mere end velkommen til at kontakte os. Vores team står klar til at hjælpe dig. Indtil da, så tag endelig et kig i vores store sortiment.

Posted in: dyrehandler