Det perfekte akryl garn til dit projekt

By:

Er du hoppet med på den hyggelige strikke-dille og skal til at starte et af dine første projekter? Eller har du brug for prisvenligt garn til dit næste projekt? Om du sidder med opskriften på en kommende hue, et par sokker eller en top, så har vi hos Strikkegarn helt sikkert garnet til dig. Akryl garn egner sig fantastisk til et starterprojekt, da det er billigt og nemt at arbejde med. Så hvis der kommer en lille optrevling i vejen, er sorgen ikke så stor.

Bredt udvalg af akryl garn

Sæt fantasien fri og sammensæt lige præcis de farver, du har i tankerne. Om du søger ensfarvet garn eller effektgarn, så finder du det hos os. Med effektgarn kan du på en nem måde skabe spil og liv i dit projekt. Vores garn findes som 100% akryl garn, men også som blandinger, hvor akryl er sammensat med for eksempel uld, bambus eller bomuld. Garnet kommer heller ikke til at smitte af, da det er farveægte.

Robust garn, der er god mod huden

Garn i akryl bliver ofte brugt til at lave boligtilbehør såsom tæpper eller pudebetræk, da det kan stå imod slid og brug. Derudover kan akrylgarn også bruges som alternativ til uld, hvis dette ikke kan tåles. Skal du i gang med et projekt til babyer og børn, så er en akrylblanding med bomuld også god til de projekter.

Start dit projekt i dag

Gå på opdagelse i vores udvalg af garn allerede i dag og kom i godt i gang med dit kreative projekt. Har du flere spørgsmål eller henvendelser, så er du mere end velkommen til at kontakte os på + 45 29 88 80 70 eller send os en mail på info@strikkegarn.eu. Så står vi klar til at hjælpe dig.

Posted in: strikkegarn