Giv din hund rigtig hundemad og få en sund og glad hund

By:

Tidligere spiste hunde ben, kødrester og andre former for rester fra menneskers mad. Det er sådan, at ulven først blev til en hund og begyndte at leve sammen med mennesket. I dag får langt de fleste hunde dog det, som man i høj grad kan betegne som “hundeæde”. Det er mad, der faktisk slet ikke egner sig til en hund. Der er alt for lidt kød i, og ofte er det lavet med kornprodukter, som hundenes maver ikke kan tåle. Det er ikke mad, som du får en sund og glad hund af. 

Hvis du vil have det, skal du derimod give den rigtig hundemad. Det er mad, der indeholder masser af kød, fisk og ingen kornprodukter, men grøntsager som gulerødder og græskar, som din hunds mave godt kan tåle. Denne form for hundemad kaldes også for BARF. Det står for Bones And Raw Food. Det er ved at blive mere og mere populært at give sin hund det, netop fordi det er så sundt for hunden. 

Et godt sted for dig at købe BARF hundemad til din hund er på webshoppen dollardog.dk. De har et stort udvalg af udstyr og mad til din hund. Det hele er en god kvalitet, så du har mulighed for at give din hund alt det bedste, som den har brug for. Det vil derfor være et naturligt sted for dig at handle, når du gerne vil give din hund alt det bedste. 

Lige som med andre former for hundemad kan du også med “rigtig” hundemad vælge noget, der passer til din hunds alder, størrelse og race. Der kan være forskellige hensyn at tage alt efter, hvor gammel din hund er, hvilken størrelse den har, og hvilken race den er. Gravhunde og andre hunde med korte ben får for eksempel ofte problemer med benene, der kan ekstra kalk i kosten hjælpe dem.