Beskyt kroppen med Nsleep og Kapok

By:

Alle mennesker fortjener en god nats søvn, og sådan en kan faktisk være udslagsgivende for, hvordan man har det senere, humøret er indstillet og kan gennemføre den kommende dag.

En dårlig søvnrytme kan faktisk ødelægge hele ens livs-værdi, om man så er ung eller gammel.

Heldigvis gør mange mennesker meget ud af at kunne sove godt ved at have den rette temperatur i soveværelset, have en god udluftning og holde forstyrrende elementer ude.

Men overvejer du også, at de materialer du sover med, om det så er dyne, madras eller hovedpude, udover at passe til dig og være tilpas bløde, også skal gøre gavn for din krop hver nat og på længere sigt?

Det har firmaet Nsleep slået sig på at specialisere sig i med at skabe naturlige soveprodukter med 100 procent naturligt materiale og fyld, der blandt andet sker med kapok-materialet.

Og så spørger du formentlig naturligt, hvad kapok er for noget.

Det er faktisk lidt af et vidundermiddel, som du bør få kendskab til med det samme. 

Her har vi nemlig at gøre med at naturligt produkt, der hverken har kemikalier eller tilsætningsstoffer i sig, og så er det svedtransporterede og temperaturregulerende, så det passer til dig uanset, om du er voksen eller barn og giver dig en god nattesøvn.

Det virkelig imponerende ved kapok er således også, at hverken bakterier eller støvmider kan leve i materialet, hvorfor det er velegnet til soveremedierne, som vi jo bruger lang tid i i løbet af et samlet døgn.

Kapok sørger endvidere for at fjerne symptomer på husstøvmideallergi, som man ser flere og flere danskere blive ramt af, hvorfor dette materiale både giver en rolig nat søvn og er forebyggende gavnligt for dit helbred.

Derfor håber vi også, at du efter denne beskrivelse er blevet motiveret til at udskifte alt dit sengetøj og tilhørende med kapok-materiale for både dig selv og hjemmets andre medlemmer.

Posted in: Nsleep