Brøndsholm A/S er din erfarne dekorationsleverandør

By:

Hos Brøndsholm A/S har vi leveret kreative og stilfulde dekorationsprodukter til private og erhverv i snart 100 år. Helt præcist siden 1924, hvor vores virksomhed blev stiftet. Vores mangeårige erfaring gør os i dag til eksperter inden for dekorationsbranchen, og vi arbejder hver dag hårdt for at leve op til vores gode ry og vores fire kerneværdier:

  • Kvalitetsrige varer
  • Troværdige handler
  • Professionel kundeservice
  • Imødekommende medarbejdere

Vi gør en dyd ud af at være på forkant med tidens tendenser, og vi opdaterer løbende vores sortiment med nye produkter, som du ikke finder andetsteds.

Et univers af dekoration på Brondsholm.dk

I Brøndsholm A/S’ webshop finder du et stort udvalg af dekorationsvarer, som både byder på dekorations- og festprodukter samt artikler til fremme af salg i eksempelvis butikker, varehuse, virksomheder og institutioner. Af salgsfremmende varer finder du blandt andet butiksudstyr såsom brochure- og informationsholdere, skilte og produkter til prismærkning. Derudover har vi desuden også et stort udvalg af kunstig mad- og naturartefakter, som er oplagt at gøre brug af, når der skal laves udstillinger i butikker og lignende. Af dekorationsmaterialer finder du i vores webshop også diverse tekstiler samt et bredt udvalg af boliginteriør. Festartikler kan du både finde til årstidens højtider såsom jul, halloween og nytår, men også til andre særlige anledninger såsom fødselsdage, barnedåb og bryllup.

Brøndsholm A/S hjælper dig hele vejen

Hvis du mod forventning ikke kan finde de dekorationsvarer, du søger, så kontakt os endelig. Ikke alle vores varer når at komme online, før de er udsolgt, og skulle vi ikke have dine ønskede varer på lager, kan vi med stor sandsynlighed hurtigt bestille dem hjem. Ligeledes er du meget velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for professionel hjælp til at dekorere din butik, messestand eller lignende. Brøndsholm A/S’ medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig alle hverdage på telefon +45 70 20 36 35 og mail mail@brondsholm.dk.

Posted in: Butiksinventar