Få gratis batterier til høreapparater

By:

I Danmark er alle høreapparats- og CI-brugere så heldige, at de har ret til at få udleveret gratis batterier til høreapparater af den region, de tilhører. Det samme gælder andre forbrugsdele til høreapparater såsom slanger og hørepropper, og det er uanset, om du har anskaffet dit høreapparat hos en privat høreklinik eller en offentlig audiologisk afdeling. Hos Japebo.dk er vi bevidste om, hvor stor en forskel det gør, og hvor meget livskvaliteten kan forøges, såfremt ens høreapparat fungerer problemfrit, og man har det rigtige tilbehør dertil. Vores mission er derfor at hjælpe så mange som muligt til at få en optimal hørelse ved at tilbyde et stort udvalg af tilbehør til hørehæmmede, herunder et bredt sortiment af batterier til høreapparater.

Oticon producerer markedets bedste høreapparatsbatterier

I vores webshop finder du blandt meget andet batterier til høreapparater af mærket Oticon, som hører til blandt verdens førende producenter inden for høreapparater og dertilhørende tilbehør. Når du vælger tilbehør og batterier fra Oticon, er du dermed sikret produkter i markedets højeste kvalitet. Med sin høje ydeevne og lange levetid giver Oticons batterier dig med sikkerhed en bedre høreoplevelse, og det er uanset hvilket høreapparat, du benytter, Oticons batterier passer nemlig til hele viften af høreapparater, og de producerer batterier i mange forskellige størrelser.

Sådan bestiller du dine gratis batterier

På Japebo.dk finder du et link til den offentlige bestillingsformular, som du skal udfylde, hvis du vil have udleveret gratis batterier til dit høreapparat. Når du har udfyldt formularen, leveres batterierne direkte til din adresse, og de bliver typisk sendt afsted samme dag, hvis du bestiller dem inden kl. 12:00. Vær opmærksom på, at du i formularen skal opgive dit CPR-nummer og adresse samt hvilken batteristørrelse, du ønsker.

Japebo.dk er din ekspert i tilbehør til høreapparater

Ligegyldigt hvilken form for tilbehør til høreapparater, du er på udkig efter, så kan du med garanti finde det i vores webshop, og det gør sig både gældende for tilbehør til ITE- og BTE-høreapparater. På vores hjemmeside finder du foruden batterier også domes, mikrofonfiltre, recievers, trådløst tilbehør, lydslanger, voksfiltre og udstyr til vedligeholdelse af høreapparater. Udover Oticon fører vi også tilbehør af andre anerkendte producenter såsom Alpine og Siemens. Vores glade og kompetente medarbejdere er uddannede hørespecialister, og de sidder klar med fagkyndig vejledning og ekspertråd på telefon +45 80 20 80 90 og mail info@japebo.dk.

Posted in: Sundhed