3 tips til en romantisk aften med kæresten

By:

De fleste kærestepar har brug for at genfinde gnisten en gang i mellem, og det vælger mange par at gøre med en romantisk aften med alt, hvad det indebærer. Hvis du har planer om en aften, der skal have hele armen, så har vi i denne artikel samlet nogle tips til, hvordan du gør den ekstra romantisk.

Belysningen sætter stemningen

En romantisk aften derhjemme er ikke nødvendigvis så svær at lave igen. Men der er brug for noget fornyelse, hvis stemningen skal være anderledes end en hvilken som helst anden aften. Med farvet og dæmpet belysning kan du indlede aftenen på en helt anden måde, og det vil din kæreste også mærke. Brug eventuelt LED drivere til at styre belysningen med, så du både kan styre farve og styrke.

Læg blade fra roser ud

Selvom drenge godt have svært ved at forstå fascinationen af blomster og lignende ting, der forgår inden for en uge, så skal man ikke undervurdere, hvor meget hunkøn nyder lidt romantiske blomster. Særligt, når de ligger på sengen – fordi det er jo noget, vi alle har set fungere på film. Giv det et forsøg og se, om det ikke godt nok virker.

Lad være med at sætte en film

Du kan sætte en film på, hvis I har en normal aften derhjemme. Men når det er en romantisk aften, så skal der være fokus på forholdet og jer. Nyd hinandens selskab og snak sammen i stedet for at lade jer styre af, hvad der sker på en skærm. Det er der ingen grund til.

Posted in: Lamper