Inspiration: 3 tips til den lange bilferie

By:

Corona gør det stadig besværligt at rejse til udlandet, og som konsekvens af dette søger mange danskere mod bilerne og ferie på de danske sletter. Det lyder romantisk at tage på bilferie, men det kan også for særligt forældre bliver et mareridt med børn på bagsædet og en aircondition, der slår fra. Vi kommer her med gode råd til, hvordan du får den absolut bedste bilferie.

Sæt bilen godt i stand inden den lange tur

Det kan godt være hårdt for bilen at skulle ud at køre mange hundrede kilometer i mange graders varme, og derfor bør du sætte den godt i stand med alt, hvad det indebærer inden turen, så du ikke får nogle ubehagelige overraskelser. Det involverer bilvoks, polering, væsketjek og servicetjek, så du kan være sikker på at nå godt i mål.

Powerbanks til børnene

Hvis du gerne vil have ro til at køre bil, så er det vigtigt med underholdning til børnene. Den har du nok luret, men har du også luret, hvad du gør, når deres enheder efter et par timer ikke har mere strøm? Husk dine powerbanks, hvis du vil have en tur, som er til at holde ud foran rattet.

Kør, mens der er mørkt

Det giver rigtig god mening at køre, når der er mørkt. Først og fremmest undgår du den værste trafik om natten, men det er ikke den eneste grund. Børnene får deres nattesøvn i bilen, så du kan få ro, og du kommer frem til feriestedet, når der er lyst. Der er mange gode grunde til at køre, når det er aften eller nat.

Posted in: Biler