WeCamp: En ferie for dig?

By:

Sid ned, læn dig tilbage og nyd forårssolen i de bløde positionsstole. Når du har bagt længe nok i solen, kan du med fordel rykke ind under markisen ved et hyggelidt opdækket foldebord med behagelige campingstole. Bordet er prydet af det farverige melaminstel, og maden er tilberedt på det medbragte køkkenbord i stålgrå.

Udekøkkenet er naturligvis udstyret med nedsænkning til at klare opvasken eller skrubbe de nye kartofler. Der er køkkenbord og plads til opbevaring, så du ikke hele tiden skal rode i en kasse eller taske for at finde dine redskaber.

 

Svensk kvalitet

Lyder det som en campingferie for dig? Så læs lige med her. Det hele kan nemlig blive til virkelighed med Wecamp, som er et svensk varemærke, der laver kvalitetsprodukter til den bevidste campist.

Med omkring 100.000 pladser på over 600 campingpladser i Sverige er der masser af muligheder for gode campingoplevelser i vores lange naboland, men det siger også lidt om, at de har forstand på det med camping. De ved, hvad der skal til for at skabe den rette feriestemning. Derfor har den svenske producent Wecamp et bredt sortiment af både campingstole, markiser, service og meget mere. Faktisk alt det, du behøver for at skabe rammen om dit næste campingeventyr.

Wecamp har i mange år produceret udstyr til alle former for camping- og fritidsliv. Deres produkter er i høj kvalitet og det er tydeligt, at de gør en dyd ud af at specialisere sig i mange smart løsninger. Det er med til at gøre vores liv som campister og din campingtur så ubesværet og komfortabel som muligt.

 

Et væld af produkter

Wecamp er stadig et forholdsvis nyt mærke inden for campingverdenen, men med deres gode kvalitet og priser har de hurtigt vundet indpas i mange campisters hjerter. Det hjælper naturligvis en hel del at sortimentet både tæller familietelte, læsejl, spændende møbelserier og et flot sortiment af melaminprodukter. Det gør, at der er noget til en hver smag og stil. Produktionen står langt fra stille hos Wecamp og sortimentet bliver derfor hele tiden udvidet. Derfor er det også jævnligt værd at besøge campingtur.nu for at følge med. Især de fine møbelserier, der produceres i flotte farver efter tidens trends, er et kig værd.

Vi har både været omkring telte, reoler og service. Campingstolene er da også blevet nævnt, og de kan for resten og så kombinere med positionsstole, instruktørstole og relaxstole. Men vi har slet ikke fået nævnt, deres kæmpe udvalg i campingborde. Der findes eksempelvis de populære DeLite borde, som har ekstra forstærket stel for maksimal stabilitet. I bordsortimentet finder du også letvægtsborde, foldeborde, lamelborde og meget mere.

 

Posted in: Wecamp