Tre produkter du altid skal have på lager for at forhindre olieforurening

By:

Arbejder du med olie i det daglige, er det vigtigt, at I har det rette udstyr til at dæmme op for en olieforurening. Det er med til at gøre, at I forhindre, at der sker en miljømæssig katastrofe, og at I kommer til at stå med en kæmpe regning for oprydningen. Der er heldigvis lavet en række produkter, der er med til at gøre det meget nemmere for jer at dæmme op for olieforurening. Vi kommer ind på tre typer her. Du kan for eksempel købe produkterne hos oliesug.nu. 

1. En mobildæmning

Er forureningen sket på vand, har I brug for at have en mobildæmning. I mange tilfælde vil man lægge en mobildæmning ud, bare for en sikkerheds skyld, når man arbejder med olie på vandet. Det kan for eksempel være, hvis du skal tanke et stort skid. Med dæmningen ude er I sikre på, at forureningen ikke kan sprede sig – hvis den kommer selvfølgelig. De mobiledæmninger bliver fyldt med luft og er derfor meget nemme at have med at gøre og fylder heller ikke meget, når de skal ligge på værkstedet, i bådskuret eller lignende steder. Det gør, at der ikke er nogen undskyldning for ikke at have en. 

2. Absorberingsklude

Sker forureningen på land, og er der tale om en mindre forurening, kan det være smart, at du har nogle absorberingsklude ved hånden. De kan hurtigt og effektivt suge olien op, så den ikke siver ned i underlaget, og så den ikke kommer til at lave skade. De er særligt gode at have på værksteder og lignende, hvor I håndterer olie. 

3. Affedtningsmiddel

Når I har spildt olie, har I brug for affedtningsmiddel til at sikre, at I ikke får en glat plet på underlaget, som folk kan komme til at glide i. Det er farligt på en arbejdsplads, hvor alle arbejder i højt tempo, hvis I har sådan en plet på gulvet. 

Posted in: Olieforurening