Tidløse og funktionelle design gulve

By:

Ved at vælge design gulve i stødabsorberende materialer sikrer du den optimale akustik og komfort i dit hjem. Her er det især de betonbaserede gulve i polyurethan, du bør tage et kig på, hvis du ønsker et funktionelt gulv i et moderne design. Materialet er i høj grad med til at skabe en flot effekt i ethvert hjem, hvor det indretningsmæssige udtryk nemt kan få sig et boost. Her er der virkelig tale om en moderne gulvform, der vil skabe en rå Newyorke-rinspireret kontrast til de skandinaviske indretningselementer i din bolig.

Moderne alternativ til trægulvet

Et trægulv kan være svært at passe og hurtigt få en slidt overflade. Grundet de mange fuger og revner, der både eksisterer og opstår i et trægulv, kan rengøringen være lidt af en udfordring. Skidtet kan kort fortalt være ekstremt svært at fjerne. Dette problem undgår man helt med et designgulv i polyurethan eller epoxy. De smukke beton-topcoatings er fuldstændig glatte og uden de besværlige fuger, så du ikke skal bruge mange minutter på at komme rundt i hele overfladen med støvsugeren og moppen. Derfor er gulvformerne geniale, når du ønsker at kunne klare rengøringen nemt og effektivt.

Lyddæmpende effekt

Et stort problem for huse såvel som lejligheder bunder i høj grad i manglende lydisolering. Det er på alle måder en udfordring at sikre en god akustik i hjemmet, så der ikke er lydt mellem etagerne. Dette løser man helt ved at vælge det praktiske polyurethan, der både virker stødabsorberende og lyddæmpende på samme tid. Gulvene kommer typisk i mørkere nuancer, hvilket sikrer, at du kan skabe dit helt eget unikke og atmosfæriske udtryk i hjemmet. De flotte farvespil i de mørke betongulve udgør en unik kontrast til de mere lyse indretningselementer i boligen.