Swarovski krystal

By:

Hvis du gerne vil designe dine egne smykker, og du ønsker at give smykkerne et smukt og eksklusivt look, så kommer du ikke uden om den henrivende Swarovski krystal. Krystallen er alle sine konkurrenter overlegne med sin perfektion og klarhed. Det gør også Swarovski til den foretrukne krystal af smykkedesignere over hele verden.

Hvad er en Swarovski krystal?

En Swarovski krystal er en slags luksus krystalglas, som blev opfundet af Daniel Swarovski fra Østrig. Krystalglasset bliver anvendt til flere forskellige formål i dag. Blandt andet smykkefremstilling, men derudover anvendes krystallen også til blandt andet lysekroner, flasker og meget.

Hvad er krystalglas?

Et krystalglas er en glastype, der er blevet tilsat blyoxid. Blyoxiden går ind og gør glasset tungere. Derved kommer glasset til at minde om en ægte bjergkrystal. Derudover har glaskrystal den store fordel, at det er relativt nemt at forme. Meget nemmere end almindeligt glas. Derfor er det også nemmere at anvende krystalglas til eksempelvis smykkefremstilling.

Derfor er Swarowski krystallen så eftertragtet

Krystalglas bliver ofte anvendt i stedet for de dyrere ædelsten. Krystallens look minder nemlig om ædelsten. Inden for krystalglas er Swarovski klart en af de allermest anerkendte mærker. Det skyldes mærkets stræben efter perfektion og så den uovertrufne klarhed, som krystallerne giver.

Krystallen fra Swarovski er fremstillet i den fineste kvalitet. Derudover bliver kvaliteten løbende testet for at sikre, at de ikke giver brugerne nogle former for hudproblemer. Producenten er blandt andet opmærksom på at binde blyoxiden grundigt, så den ikke løber ud under fremstilling eller senere.

Vælg blandt en masse fantastiske farver

Når du vælger Swarovski, får du også mulighed for at vælge blandt et væld af flotte og skønne farver. Krystallerne kommer nemlig i alle regnbuens farver. Du kan også selv vælge, om du ønsker at krystallerne skal slibes i facet eller brillantslib. Uanset, hvad du vælger et stærkt og holdbart krystalglas.