Stort udvalg af loftlamper

By:

Loftlamper bliver mere og mere populære. Førhen var en loftlampe bare en loftlampe, og i mange hjem kunne man ofte finde de samme loftlamper. I dag findes der rigtig mange forskellige slags loftlamper. De fås i forskellige faconer, størrelser, farver og materialer.

Hos bekko.dk har de et stort udvalg indenfor loftlamper

De har et stort udvalg af kendte mærker som fx Bloomingville, Dyberg Larsen, House Doctor, Vita og mange andre mærker.

En lampe der specielt er gået hen og blevet meget kendt er Pendel lamper. Pendel lamper ses i flere og flere hjem. De fås fra forskellige mærker, men også i forskellige farver samt forskellige størrelser. På grund af at der er så stort et udvalg indenfor Pendel lamper, så kan man have en Pendel loftlampe i hvert rum. Det kan fx være en stor Pendel lampe i køkkenet eller stuen og måske en mindre en i et af børneværelserne. Pendel lamper fås i flere forskellige slags farver.  De kan blandt andet fås i kobber.

Fordi lamper generelt er gået hen og blevet mere populære, så fås mange lamper i forskellige størrelser og farver, ligesom Pendel lampen. Det gør, at folk kan køre den samme stil indenfor loftlamper i deres hjem. Så er der en form for en rød tråd i ens indretning. De kan fx vælge en lampe til stuen, der passer ind med de farver, som man i forvejen har inde i stuen. Det kan også være, at man vil have en lampe, som pifter rummet op, og som skiller sig ud fra de andre farver i stuen.

En loftlampe er ikke længere “bare en loftlampe”, som det var for mange år siden. En loftlampe er noget, der pynter, og som folk ligger mærke til, når de træder ind i andres hjem. Det kan af og til være et stort samtale emne om, hvor man har købt sin loftlampe henne.

 

Posted in: Loftlamper