Store og tidsløse husnumre

By:

Hvis I lige har bygget nyt hus, eller måske lige er flyttet ind, eller måske godt kunne tænke jer, at give det gamle hus en frisk og ny detalje, så er et stort og flot husnummer en god mulighed. De store husnumre er blevet mere og mere populære – og det med rette! For de kan virkelig gøre husets facade rigtig spændende at se på uanset hvilken type ejendom, I har. Derudover er de store husnumre praktiske, da det er meget nemmere at se. Med de store husnumre er det også oplagt at installere en lyskilde bagved, så nummeret bliver lyst op bagfra, når mørket melder sig – nummeret tager sig rigtig flot ud i det fine lysskær, og det er praktisk i de lange vinteraftener.

Flotte og holdbare husnumre til alle hjem

Husnumrene findes i forskellige farver, som sort, hvid, sølv og kobber, og så fås de i en højde på enten 40 cm eller 70 cm. Alle husnumrene fremstillet af 3mm Dibond, mere præcist PVC beklædt med ALU, så de har en garanti imod erosion, hvilket betyder, at de ikke bliver slidt ved kulde, vand, varme og andet hårdt vejr. De holder sig altså pæne længe, selv i det uforudsigelige danske vejr, uden I behøver at gøre andet, end at tørre dem over med en klud nu og da. Derudover monteres de med 10mm afstandsklodser, så de kommer til at svæve et lille stykke fra muren, så der er også rig mulighed for at montere en lyskilde dertil. Der medfølger selvfølgelig altid skruer og plugs til monteringen, så I nemt kan sætte det nye husnummer op.

I kan også finde bogstaver, som kan supplere husnummeret eller som kan bruges til firmalogoet. Bogstaverne fås i en højde på 40 cm og er lavet i det samme materiale som numrene. I kan se alle produkterne i deres fine sortiment online.

Posted in: Bolig