Staldvinduer i jern til den kvalitetsbevidste

By:

Ønsker du kun det allerbedste for dine dyr? Så skal du investere i robuste staldvinduer i jern til din stald. Hos Staldinventar.dk, kan du få skræddersyet staldvinduer i jern og plast til din lille eller store stald. Når du køber staldvinduer hos os, er du sikret funktionalitet og holdbarhed.

Skræddersyede løsninger

En stald kan forekomme i mange forskellige størrelser. Især i ældre bygninger kan væggene være skæve eller målene ikke helt efter nutidens standardmål. Men det skal selvfølgelig ikke holde dig fra at få nye staldvinduer i jern eller plast. Derfor kan du naturligvis få skræddersyet dine staldvinduer hos Staldinventar.dk. Vi har vores helt eget værksted, hvor vi kan lave vinduerne præcis efter dine mål. Du bestemmer også selv om dine dyr skal kunne kigge ud ved at vinduet skal kunne åbnes helt op, eller om vinduet max skal kunne stå på klem eller være permanent lukkede. For at sikre dine dyr åbnes vores vinduer udefra, så frække muler ikke åbner dem selv og kommer til skade.

Optimal sikkerhed med hærdet glas

Vores staldvinduer er ekstra sikre, da de leveres med hærdet glas. Det betyder, at skulle uheldet være ude og smadres ruden, så bliver den smadret i tusinde små stykker. Dette er sikrere end større stykker, da det er nemmere for dit dyr at komme til at skære sig på. Ønsker du ekstra sikkerhed kan du også vælge at sætte et gitter på dit vindue.

Mere end 30 års erfaring

Er staldinventar en ny verden for dig eller har du spørgsmål til vores produkter, så kan du altid spørge os til råds. Vi har mere end 30 års erfaring indenfor branchen, og er klar til at guide dig på helt rette vej.