Spis mere frugt og grønt

By:

Det anbefales, at vi får 600 gram frugt og grønt om dagen – eller sagt på en anden måde: 6 stykker frugt og grønt om dagen. Men får vi overhovedet det? Det er sværere, end man lige går og tror, og det er de færreste af os, der rent faktisk får den anbefalede mængde, som vi burde. Vi kan have intentionerne om at spise mere frugt og grønt, men det er sjældent, at de egentligt bliver ført ud i livet. Vaner kan være svære at ændre, selvom man godt kunne tænke sig det. Det er dog vigtigt, at vi får det gjort, da vores krop har brug for det. Frugt og grønt indeholder nemlig en masse vigtige vitaminer og mineraler, som er uundværlige, hvis vi vil holde vores krop sund og rask. Når vi har en sund og rask krop, så er der også mindre risiko for en række forskellige sygdomme såsom diabetes, hjerte-kar-sygdomme, kræft mm. Der er derfor en masse gode grunde til at begynde at øge sit indtag af frugt og grønt!

Få et løft i koncentrationen og energiniveauet 

Udover at frugt og grønt kan give en sund og rask krop, så kan det også hjælpe til, at vi bliver bedre til at holde koncentrationen, og vi kan opleve, at vi får et løft i vores energiniveau. Dette kan i den grad være en fordel i løbet af en lang arbejdsdag, hvis vi har et ønske om at yde vores bedste. Vi skal derfor igang med at bryde de dårlige vaner og åbne op for nogle af de gode. Dette kan man starte med ved at arrangere en frugtordning på arbejdspladsen, da det er nemt og lige til. Frugten bliver let tilgængelig og kræver ikke, at man forbereder en madpakke hjemmefra. Det er derfor en genial måde at øge sit indtag af frugt.

Få jeres frugtkurve hos Frugtkurven.dk 

Hvis I vil have en frugtkurv, der byder på smagfuld og kvalitetsrig frugt, så er Frugtkurven.dk det perfekte valg. Her bliver frugten altid tilpasset efter sæson, så I kan være sikre på, at smagen og kvaliteten er i top. Desuden får I skarpe priser, så alle kan følge med.

 

 

 

 

Posted in: Frugtkurven.dk