Spar penge ved at købe dit El-værktøj online hos Dorch & Danola

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Går du med planer om at investere i nyt elværktøj, så er det oplagt at købe det via virksomheden Dorch & Danolas webshop som du finder på Dorchdanola-netbutik.dk. Dorch & Danola er eksperter i alt inden for elværktøj, håndværktøj, maskiner og tilbehør. Der sælger både til industrien, til det offentlige, til den professionelle håndværker samt til gør-det-selv folket. Hos Dorch & Danola betragter de sig selv om værktøjsnørder, har været i branchen i rigtig mange år, og har derved opbygget en imponerende stor viden om alt inden for maskiner og værktøj.

Dorch & Danola har en fysisk butik på 1500 kvm i Odense, hvor du altid kan kigge inden for og selv mærke på værktøjet. Men du kan også i ro og mag besøge virksomhedens website og finde frem til lige præcis det produkt som du har behov for. Her er sortimentet på hele 1500 forskellige varernumre. Når det gælder elværktøj har de et imponerende stor udvalg i webshoppen. Dorch & Danola forhandler elværktøj fra alle de kendte mærker såsom eksempelvis Fein, Festool, Makita, Bosch, Metabo, Dewalt, men også en lang række af andre producenter af elværktøj i højeste kvalitet. Dette gælder både almindelige elværktøj og akku-maskiner med batteri.

I kategorien med elværktøj hos Dorchdanola-netbutik.dk kan du finde alt hvad du kan drømme om at elværktøj. Dette lige fra høvle, over højtryksrensere, plæneklippere, rystepudsere til stiksave og kædesave, men også rystepudsere, polermaskiner og sågar støvsugere og generatorer samt rigtig meget andet. Blandt de lidt mere specielle produkter kan nævnes diamant skæremaskiner, der kan skære i selv de hårdeste materialer. Men du kan også blot få helt basale elværktøj som rundsave og dyksave, der i dag med den rette klinge er i stand til at skære træ, mursten og fliser.

Du kan altid kontakte Dorch & Danola med spørgsmål om både elværktøj, men også alt andet værktøj på enten info@dorchdanola.dk eller telefon 66 15 50 40. Desuden kan du altid få repareret dit elværktøj på serviceværktstedet hos Dorch & Danola i Odense.

Posted in: Uncategorized