Slip af med dine åreknuder i dag!

By:

De fleste kender til åreknuder og ved, at det er noget, rigtig mange oplever. Men det er måske ikke alle, der reelt er klar over, hvad det er. Utætte veneklapper er skyld i, at blodet løber tilbage i benene, når man står op. Dette giver et øget tryk, og venerne begynder langsomt at udvide sig. På grund af dette kan venerne begynde at bule ud og blive slyngede. De velkendte mørkerøde misfarvninger af huden opstår ved, at også de helt små blodårer i huden bliver udvidet. 

På Varix.dk kan du finde masser af information om, hvad åreknuder er, hvorfor de opstår, og hvilke symptomer man kan opleve. Her kan du også lære mere om, hvordan man udfører behandling af åreknuder. Det er nemlig heldigvis en tilstand, hvor deres findes flere forskellige behandlingsmuligheder. Der er mulighed for at behandle åreknuder med operation, indvendig laser, Vnus Closure, ultralydsvejledt skum eller en kombination af disse. Ved alle disse behandlinger fokuserer man på at fjerne årsagen til åreknuderne og samtidig fjerne de synlige åreknuder, så man får et pænt og holdbart resultat.

Hos Varix.dk foretages behandlingerne af professionelle med masser af erfaring. Derfor bliver du altid behandlet af en kompetent og dygtig person, som har godt styr på behandlingsmetoden. Det giver den bedst mulige løsning, som virker effektivt uden at efterlade grimme ar. Behandlingerne foregår på Åreknudeklinikkerne, som findes flere steder i landet. Du har mulighed for at besøge en klinik i Århus, Aalborg, Odense, København eller Næstved. Alle steder vil du blive mødt af eksperter, som går højt op i at give en behandling af højeste kvalitet, så du bliver tilfreds med resultatet. Klik ind på hjemmesiden i dag og læs mere om, hvordan Åreknudeklinikkerne kan hjælpe dig. Eller kontakt os gerne, hvis du har nogle spørgsmål. Vi sidder altid klar til at tage en uforpligtende snak!

 

Posted in: Uncategorized