Skån dine hænder med ridehandsker på rideturen

By:

Hver gang du tager ud for at ride på din hest, skal du have dit rideudstyr i orden. Når du har rideudstyret i orden på din ridetur, kan du nemlig få en bedre oplevelse. Blandt det rideudstyr, der kan være med til at gøre dine rideture bedre, er ridehandsker. Når du bærer ridehandsker på din ridetur, kan du nemlig skåne dine hænder.

Ridehandsker til sommer, vinter og stævner

Om du rider på en varm og solrig sommerdag, på en kold vinterdag eller til et stævne, er det godt at bruge ridehandsker. Der er et stort udvalg af ridehandsker, så du vil sagtens kunne finde et par ridehandsker, der passer perfekt til dig og dine rideture.

På de kolde efterårs- og vinterdage er det godt at bruge et par tykke ridehandsker, når du er ude at ride, så du ikke kommer til at fryse dine hænder og fingre på rideturen. På en varm sommerdag er det dog ikke nødvendigt med et par tykke ridehandsker. Her kan du med fordel bruge et par tynde ridehandsker i stedet, så du fortsat skåner dine hænder på rideturen.

Blandt ridehandskerne, der kan bruges til sommerens og vinterens rideture, findes der også ridehandsker med touch. Disse ridehandsker med touch giver dig mulighed for, at du kan bruge din smartphone, når du er ude at ride på din hest, så du slipper for at skulle tage ridehandskerne af, mens du rider.

Udover ridehandskerne til sommer og vinter findes der selvfølgelig også ridehandsker, som du kan bruge, når du skal ride til et stævne. Disse ridehandsker er flotte og er samtidig med til at skåne dine hænder, mens du rider til dit stævne.

Posted in: Ridning