Sæt farve på hverdagen med et kludetæppe

By:

Trænger dine gulve til et frisk pust? Er der måske lidt fodkoldt? Eller mangler der noget farve i gangen eller stuen? Så kan kludetæpper være en nem løsning på problemet. Hos Pindhus.dk kan du scrolle gennem en lang række muligheder både i form og farve, så du kan friske gangen op med en forårsfarve eller skabe hygge og velvære på badeværelse med noget blødt til fødderne.   

Uld, bomuld og plastik: noget til enhver smag

Skal kludetæppet være ekstra varmt, blødt eller slidstærkt og praktisk? Så finder du en masse løsninger på Pindhus.dk, hvor det ikke kun er farverne, der varierer. Leder du efter noget klassisk i bomuld til at skabe mere varme i rummet, så finder du det her. Hvis gangen er kold, så er et tæppe i uld måske mere dig eller til at pynte under stuebordet. Når det kommer til køkkenet, kræver det ofte noget ekstra holdbart, som ikke suger alle små pletter til sig. Her kan et gulvtæppe i plastik være den rette løsning.

Få hygge ind i stuen

Kludetæpper er ikke kun praktiske, men de kan også være med til at skabe et hyggeligt rum med varme farver, som får dine gæster til at føle sig hjemme. Om det skal være en kraftig grøn, en dyb blå, en blød grå eller et svag rosafarvet tæppe, så kan du finde inspiration hos Pindhus.dk og skabe netop den stemning, du har lyst til.

Besøg Pindhus.dk, og find dit tæppe i den rette form, farve og materiale, som den sidste manglende ingrediens i dit rum. Hvis du brænder inde med et specifikt spørgsmål eller mangler anden viden, så hold dig ikke tilbage. Send en mail til mail@pindhus.dk eller ring op på +45 21406771.

Posted in: Bolig