Sådan forbereder du dig på vinteren

By:

Det kan lyde lidt underligt at snakke om at forberede sig på vinteren henover sensommeren, men faktum er bare, at det meget hurtigt kan blive ret koldt i Danmark, hvilket ændrer vores vaner ret meget. Vi giver dig her tre gode råd, hvis du gerne vil komme vinteren i forkøbet med de problemer, der nu typisk opstår i denne periode.

Køb vintertøj i god tid

Vintertøj er rigtig dyrt, når man står om vinteren og skal købe det. Faktisk er det allerbedste tidspunkt at købe vintertøj på i foråret, hvor de sidste efterladenskaber skal sælges hos butikkerne, fordi de ikke gider have dem liggende til næste år. Hvad end du køber uld huer eller halstørklæder, så skal du i gang med at købe nu, hvis du vil gøre en god handel.

Godt med vitaminer

Når det bliver vinter, bliver der færre soltimer, og det betyder, at vi ikke får de vitaminer, vi reelt set har behov for. Derfor skal du ofte oppe dit vitaminbehov om vinteren, og det kan du lige så godt forberede din krop på. Rigtig mange føler sig trætte om vinteren, og det kan skyldes de manglende vitaminer fra solen, som vi ikke får i samme grad.

Skift dæk på bilen

Når man går over til vintertid, skal man have vinterdæk på bilen for, at den kan stå bedre fast på vejen. Det kan godt være, at du ikke synes, det er helt billigt, men det er nødvendigt, og derfor skal du have det gjort. Start allerede om efteråret, hvor der godt kan blive nogle kolde nætter.

Posted in: Mode