Sådan finder du en god kabinekuffert

By:

En kabinekuffert er perfekt, hvis du kun skal rejse i kort tid, eller du ikke har brug for så meget og ikke har lyst til at betale for at have en kuffert tjekket ind. Men det er ikke lige meget, hvilke kabinekuffert du vælger. Derfor har vi lavet denne lille guide. Den er inspireret af siden hugo-p.dk, hvor de har et stort udvalg af kabinekufferter.

1. Er kabinekufferten lille nok?

De fleste flyselskaber har en nogenlunde ens standard for, hvor stor eller lille en kabinekuffert skal være. Det er dog altid en god ide, at du tjekker hos det flyselskab, som du skal ud at flyve med, så du er sikker på, at du kan have den med der. Kabinekufferten må kun have en vis størrelse, så den må endelig ikke være for stor. 

2. Vælg en kabinekuffert i et robust materiale

Selvom din kuffert kommer til at være hos dig inde i kabinen, og den ikke bliver håndteret lige så hårdhændet som den øvrige bagage, er det stadig vigtigt, at den er lavet i et robust materiale. Det er hårdt for en kuffert at blive slæbt rundt på og ind og ud af transportmidler. Derfor er det vigtigt, at den kan holde til noget. 

3. Hjul eller ej

De klassiske kabinekufferter er dem, hvor de har hjul og et teleskophåndtag, så du nemt kan transportere dem rundt. Det er meget praktisk for dig. Hvis du ikke skal have så meget med, kan det dog være værd for dig at overveje, om du hellere vil have en kabinekuffert uden hjul, hvor du i stedet kan bære den i et håndtag eller i en strop over skulderen. 

4. Hvor mange hjul?

Du skal også tænke over, hvor mange hjul du gerne vil have på kabinekufferten. Du kan typisk vælge mellem to eller fire. Dem med fire skal du altså ikke vippe for at kunne køre med dem.