Robuste og sikre låsekasser til gamle døre

By:

Står du og skal have låsekassen udskiftet i din dør af ældre dato? Så kan du hos Total Låse finde et solidt udvalg af låsekasser i høj kvalitet, som du kan få glæde af i lang tid fremover.

Få ro i maven

Det er vigtigt at kunne sove trygt og roligt om natten, velvidende at ens lås virker. De gamle låsekasser i ældre døre og bygninger, kan efter en årrække trænge til udskiftning for at maksimere sikkerheden i dit hjem eller bygninger. I vores sortiment finder du populære og anerkendte mærker såsom RUKO, Zweiss og Lockit, der alle er kendte for deres robuste og holdbare låse i den højeste kvalitet.

Alsidighed

Låsekasser kommer i mange størrelse, former og typer. De mest almindelige er dem, som er kendt som dem med rund cylinder og dem med oval cylinder. En låsekasse kan fungere som en ekstra lås, der kan sidde udvendigt på bygningen, eller indvendigt, samt på dørflader eller i karmen. Låsekasser gør det ekstremt svært for uvelkomne gæster at komme ind i din bygning. Låsekasser er ekstremt stærke og robuste og kan derfor modstå tungt pres og hårde skub.

Nem montering

Låsekasser er nemme at skifte ud. Du skal bare tage den ældre låsekasse ud ad din dør, rengøre hullet og sætte den nye ind, hvorefter du skruer den nye fast. Sæt derefter dørgrebet i igen og voila – så har du en ny og optimeret låsekasse, der kan holde dig tryg og sikker. Har du spørgsmål til vores låsekasser hos Total Låse, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe med at finde den bedste og tryggeste løsning til dit hjem eller dine lokaler.