Overlevelse i naturen: Sådan klarer du den

By:

Selvom coronaen alligevel er over os, kan vi lige så godt få det bedste ud af den tid, vi har til rådighed. Vi kan ikke lave ting med andre, men vi kan komme ud i naturen og gøre noget godt for os selv. Hvis du gerne vil prøve dig selv af under åben himmel, så har vi i denne artikel samlet et par gode råd til, hvad du skal have med.

Feltrationer er nødvendige

Selvom det kunne være sejt at overleve helt uden hjælpemidler i naturen, så er det meget, meget svært. Du bør have de nødvendige feltrationer med, og alene det at pakke dem i rygsækken og bære rundt på den konstant kan være en stor prøvelse i sig selv. Med en gryde og en brænder kommer du rigtig langt.

Rygsækken skal være stor

Du skal have plads til alt i din rygsæk, og det indebærer skiftetøj, sengeplads og telt som de store ting. Det betyder, at den kommer til at veje rigtig meget, så vær kraftigt opmærksom på, hvad du har behov for, og hvad du bestemt ikke har behov for på turen. Et par kilo kan gøre en stor forskel i sidste ende.

Husk kompas og kort

Du må naturligvis ikke snyde med telefon, selvom det kan være en god idé at have en med, skulle der opstå en nødsituation. Men kompas og kort er de bedste redskaber. Kortet skal være nogenlunde detaljeret, så du kan finde pejlemærker og bruge dem til at finde rundt. Brug dem sammen med kompasset for at finde din eksakte lokation i naturen.

Posted in: Militærudstyr