Med Microsoft Office er du klar til hverdag og fest, studie og job

By:

Digitaliseringen er over os! I dagens Danmark er det næsten umuligt ikke at eje en computer, og vi går rundt med små minicomputere i lommen. Vi bruger maskinerne til uendeligt mange ting, men nogle af de vigtigste opgaver er stadig tekstredigering af forskellig slags. Med Microsoft Office-pakken bliver du klar til at skrive og redigere!

Microsoft har udviklet deres software gennem mange år, og har formået at holde deres plads på toppen af markedet. Det har de, fordi de har videreudviklet på deres brugervenlige og intuitive programmer. I stedet for at hvile på laurbærrene har de opfundet nye tiltag, samtidig med at de har beholdt de mest praktiske og populære funktioner.

Office-pakken indeholder følgende programmer:

  • Word
  • Excel
  • Powerpoint
  • OneNote
  • Outlook
  • Publisher
  • Access

Køb den rette Office-pakke til dine behov

Office-pakken findes i forskellige versioner, som er tilpasset forskellige behov. De fås i en Home- og Professional-version, samt i en Student- og Business-version. De forskellige udgaver afspejler de behov, henholdsvis private og erhverv, samt studerende og arbejdsmarkedet.

Word er det velkendte tekstredigeringsprogram, som kan bruges til et utal af opgaver. Du kan tage noter, skrive lejlighedssange, mødereferater – faktisk er det kun din fantasi, der sætter grænserne.

Excel er din medhjælper til alle former for regnskab og matematiske udfoldelser. Med dette program kan du få styr på udgifter og indtægter, og hvordan bundlinjen ser ud.

Powerpoint er din faste støtte til præsentationer. Hvad enten du er foredragsholder, studerende eller underviser, får du her et intuitivt og professionelt redskab til at komme ud med dit budskab.

OneNote er det oplagte program til den studerende. Det er designet til at gøre det nemt at tage noter. Outlook, Publisher og Access er yderligere programmer, som kan hjælpe dig med logistik og andre hverdagsopgaver. Kort sagt: Office-pakken klæder dig på til enhver situation!

Posted in: Computer