Løbende opfyldning og levering af forbrugsvarer

By:

Håndværkerne møder tidligt ind på byggepladsen og starter dagen med en hurtig kop kaffe i skurvognen. Det går fremad med byggeriet, og hverdagen kører – til tider også rigtig stærkt. Derfor er lagerbeholdningen af toiletpapir og kaffe som regel ikke noget, der bliver tænkt på til fyraften.

På et større byggeprojekt er det ligeledes svært at holde styr på forbruget. Indkøb og håndtering af forbrugsprodukter kan nemt blive tidskrævende, og arbejdstiden kan uden tvivl udnyttes endnu bedre.

Rengøringsfirmaet Super1Rent varetager en lang række services på byggepladsen, der effektiviserer arbejdsgangen og får hverdagen til at glide lettere. De tilbyder blandt andet at stå for levering og opfyldning af forbrugsvarer som toiletpapir, sæbe, drikkevarer, engangsservice samt indkøb af diverse rengøringsartikler.

Det er en stor fordel for dig og dine medarbejdere, da der ikke skal bruges unødvendig tid på at handle ind i tide og utide. Man slipper helt for at bekymre sig om, hvorvidt der egentlig er nok kaffe til pausen.

Løb aldrig tør for toiletpapir og kaffe på byggepladsen

I sparer en hel del tid og undgår afbrydelser, hvis I vælger Super1Rent til at stå for den løbende opfyldning og levering. Der bliver taget højde for byggepladsens forbrug, så I kun får leveret det, der er behov for. I vil aldrig løbe tør for forbrugsprodukter, og byggefolkene på pladsen vil kunne bruge faciliteterne med ro i sindet.

Med en fast aftale på løbende levering og opfyldning af forbrugsartikler, kan du være sikker på, at medarbejderne altid har det de skal bruge lige ved hånden.

Har du akut brug for nogle forbrugsartikler, kan du komme i kontakt med Super1Rent på telefon +45 70 220 456.

Posted in: Byggeplads