Kvalitetshundefoder til din hund

By:

På webshoppen DollarDog.dk finder du et stort udvalg af udstyr og foder din hund. Alle hunde fortjener det bedste foder og de sundeste, samt mest velsmagende godbidder. Alt dette og mere til, kan du finde i vores store sortiment. Herunder kan du læse mere om, hvorfor du bør købe hundefoder gennem DollarDog.

Det bedste til din bedste ven
Butikken og webshoppen DollarDog er ejet af Pia Valling Stubkjær, der selv har haft hund i mange år. Hun ved derfor en masse om, hvad der er bedst for din hund i forhold til foder. Derfor finder du hos DollarDog noget af markedets bedste hundefoder, nemlig varianten BARF.

BARF står for Bones and Raw Food, som betyder ben og rå mad. Hele tanken bag denne type foder er, at hunde altid bør blive præsenteret for god mad af høj kvalitet. Udover selve foderet, kan du hos DollarDog også få masser af generelle råd og vejledning i forhold til din hunds kost.

Hvordan adskiller BARF sig fra andre varianter?
BARF hundefoder og godbidder adskiller sig fra andre varianter af hundefoder på den måde, at det indeholder rigtigt slagtekvæg. Vi mener, at hunde bør have glæden af at spise mad af samme kvalitet som vi mennesker. De ingredienser der er benyttet i BARF hundefoder giver din hund præcis den mængde fedt, den har brug for. Derudover forebygger BARFs afmålte, men passende olieindhold diverse ledsygdomme.

Fordelen ved BARF hundefoder
Filosofien bag BARF hundefoder og godbidder er at højne din hunds livskvalitet ved at fodre den korrekt. Hos DollarDog opfordrer vi til at du går i en stor bue uden om hundefoder der er proppet med diverse tilsætningsstoffer som for eksempel salt, sukker, gær og soja. Vælger du derimod at fodre din hund med BARF, hjælper du din hund ved at forebygge eller afhjælpe mange symptomer på sygdomme. Derudover styrker du med BARF også din hunds immunforsvar.

Posted in: Uncategorized