Køb dine vinduer, ruder og spejle hos en glasekspert – køb dem hos Glasse.dk

By:

Vi omgiver os med glas hver dag, hele tiden. Især i byerne bliver vi mødt med store glaspartier i moderne bygninger, og selv i hjemmet er glas et udbredt materiale. Glas er blevet brugt som byggemateriale i tusindvis af år, og det er ikke uden grund, at det stadig er populært. Skal du bruge nye vinduer, spejle eller andre objekter af glas? Glasse.dk har helt sikkert produktet til dig.

På Glasse.dk forhandles der ufatteligt mange glasvarer, herunder:

  • Glasvægge
  • Altan afskærmning
  • Brusedøre og -vægge
  • Magnetiske glastavler
  • Spejle til alle husets rum
  • Fitnessspejle

Specialisterne hos Glasse.dk bearbejder selv deres glas, og det er din garanti for et ordentligt produkt. Desuden betyder det, at du kan få skræddersyet varerne efter lige præcis de mål, du har brug for. Med mange års erfaring skaber virksomheden unikke og kvalitetsbevidste produkter – til den helt rette pris.

Hos Glasse.dk finder du et af Danmarks største sortimenter samt en helt særlig ekspertise og erfaring indenfor glas. Derfor kan du også få råd og vejledning, når du handler hos dem. De står altid klar med et uforpligtende tilbud ligegyldig hvor stor eller lille en opgave, du har i tankerne.

Er uheldet ude? Glasse.dk har levering til hele landet – og imødekommende kundeservice

Glasse.dk leverer til hele landet, og ved køb for over 4000 kr. er fragten gratis, bortset fra til brofaste øer. Har du brug for levering til brofaste øer, skal du dog ikke tøve med at kontakte virksomheden – de vil hjertens gerne hjælpe dig med at finde en løsning.

Skal du bruge store mængder glas, har du mulighed for at få mængderabat på Glasse.dk’s produkter. Kontakt dem for at få et godt tilbud.

Posted in: Bolig