Imponer dine kunde med reklameartikler

By:

Du kender formentlig selv følelsen af, at der er kræset for detaljerne, når du er gæst et sted. Det kan være alt fra en lækker goodiebag til et simpelt krus eller en kuglepen, som du får lov at tage med hjem. Men du kan også være den, der imponerer med spændende og brugbare reklameartikler. Og reklameartiklerne kan naturligvis bruges i mange andre sammenhænge, men til promovering og som markedsføring af din virksomhed er det i alle tilfælde en genial metode.

Hos Jydsk Emblem Fabrik A/S har de bredt sortiment af reklameartikler, som du kan vælge mellem på deres hjemmeside. Du kan finde et bredt udvalg af krus, termokopper, muleposer, kuglepenne, keychangers, paraplyer, tasker og meget andet, der kan være brugbart i dagligdagen, og som garanteret vil hitte hos potentielle kunder af din virksomhed. Din virksomheds logo er naturligvis mulig at få sat på genstanden, så kunderne ikke lige sådan glemmer jer.

Jydsk Emblem Fabrik A/S har eksisteret siden 1886 og er specialiseret i at lave unikke genstande til dig og virksomhed. Hvad end det er emblemer, navneskilte eller de allerede nævnte reklameartikler. Med mere end 130 års erfaring, ved de, hvordan arbejdet skal gøres. Det afspejler sig tydeligt, hvis man smutter ind og kigger på deres anmeldelser på Trustpilot, hvor de er blevet ratet til at være intet mindre end fremragende i deres service. Hos dem er det kun fantasien, der sætter grænser, når det kommer til at få skabt helt unikke genstande til dig og din virksomhed.

Du kan til enhver tid kontakte dem på mail: info@jef.dk eller ved at ringe til deres kundeservice på 70 27 41 11. Her sidder de klar fra 8-16 fra mandag til torsdag og fra 8-15 på fredage.

Posted in: Arbejde