Hvorfor arbejde som ufaglært vikar?

By:

Tja, hvorfor skulle du blive vikar? Det har sine fordele og ulemper. Og nogle ulemper er samtidig fordele. Det afhænger helt af hvordan du ser på det og hvad du kan lide.

Vikararbejdet giver dig friheden til at vælge selv. Du bestemmer selv hvor meget du vil arbejde. Naturligvis indenfor de rammer arbejdet kræver.

Hvis du siger ja til et job skal du naturligvis arbejde den tid jobbet kræver. Men du har også muligheden for at sige nej.

Arbejd når du har lyst

Du er ikke forpligtet overfor en arbejdsgiver. Det betyder at du kan beslutte dig for at arbejde hele vinteren og holde fri tre måneder om sommeren. Du behøver ikke at bede om fri til ferie eller fridage. Du har større frihed til at planlægge dit arbejdsliv.

Til gengæld må du affinde dig med at du ikke har sikkerheden i en fastansættelse.

Nemt at få opgaver

Det er relativt nemt at få opgaver. De varer fra alt mellem et par dage til flere måneder. Lige for tiden er der stor mangel på arbejdskraft. Derfor er der efterspørgsel på vikarer.

Du får hurtigt skabt et stort netværk fordi du kommer til at arbejde mange forskellige steder. Det er en kæmpe fordel hvis du beslutter dig for at blive fastansat et sted. Det er lettere at få fast arbejde i en virksomhed der allerede kender dig.

Du kan bevare roen

Noget af det fedeste ved at være vikar er at du ikke behøver at bekymre dig om virksomhedens eventuelle problemer. Du har intet på spil og kan koncentrere dig om dit arbejde.

Hvis virksomheden har et dårligt arbejdsmiljø eller elendig ledelse, så kan du glæde dig over at du kun er der i kort tid og kan vælge at sige nej næste gang.

Bliv vikar hos VikarService.


Posted in: Vikarbureau